Fotbal intern

OFICIAL. Steaua l-a prezentat pe Andrei Vlad. “E un club uriaş!”

UPDATE 14:44. Pagina oficială de facebook a roş-albaştrilor a anunţat transferul lui Andrei Vlad. Tânărul goalkeeper a declarat: "Acest transfer este un pas foarte important în viata mea,...
10.07.2017 | 00:05
OFICIAL Steaua la prezentat pe Andrei Vlad E un club urias

UPDATE 14:44. Pagina oficială de facebook a roş-albaştrilor a anunţat transferul lui Andrei Vlad. Tânărul goalkeeper a declarat: “Acest transfer este un pas foarte important în viata mea, deoarece Steaua este un club uriaş. Imi doresc să mă acomodez cât mai repede şi să mă impun la această echipă, chiar dacă de acum încolo voi avea langa mine cei mai buni portari din Romania!

andrei vl

–––––––––––––-

UPDATE. 11.37  CS U Craiova o să încaseze 400.000 de euro din transferul lui Andrei Vlad la Steaua. FANATIK.RO a aflat că patronul Mihai Rotaru va ceda o parte din aceşti bani.

Surse din cadrul clubului din Bănie susţin că 100.000 de euro vor fi încasaţi de Silviu Bogdan, pentru cele 25 la sută din drepturile federative pe care le deţine. Fostul arbitru este propietarul Şcolii de fotbal “Casa Bogdan” şi omul care l-a adus la Craiova pe fotbalistul născut în Târgovişte.

––––––––––––

UPDATE 23:oo. Gata! Gigi Becali a bătut palma cu Mihai Rotaru pentru transferul lui Andrei Vlad la Steaua. După lungi negocieri, cei doi s-au înţeles: CS U Craiova va primi 400.000 de euro plus TVA şi 10 la sută dintr-un viitor transfer. Acest procent are o clauză specială conform informaţiior FANATIK.RO: suma corespunzătoare celor 10 la sută din următorul transfer nu poate fi mai mică de 100.000 de euro!

Portarul, care este eligibil pentru regula Under 21 având 18 ani, va semna un contract pe 5 ani!

UPDATE. Până la urmă, deşi se părea că afacerea a căzut şi că portarul va fi chiar suspendat de Comisiile FRF dacă îşi reziliează unilateral contractul cu Craiova, se pare că Andrei Vlad va ajunge la Steaua! Totul se va face în urma unui transfer, FCSB urmând să plătească 400.000 de euro, plus TVA, iar oltenii vor primi şi 10% dintr-un eventual transfer al fotbalistului în străinătate. Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat pentru FANATIK.RO: “Sunt discuţii între Steaua şi Craiova, sperăm să ajungem azi la o înţelegere”.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Andrei Vlad, tânărul portar care a refuzat să semneze prelungirea contractului cu CSU Craiova, va ajunge la Steaua!  Vlad a fost protagonistul unui mic scandal luna trecută, după ce a fost titularizat de Gheorghe Mulţescu în partida jucată de olteni în campionat împotriva Viitorului. Portarul de 18 ani a apărat excelent, într-un meci pierdut de CSU cu 1-0, însă în care alb-albaştrii au jucat cu mai multe rezerve.

Imediat i s-a propus prelungirea înţelegerii cu clubul din Bănie, însă, spre surprinderea tuturor, Vlad a refuzat. Iar acum, acesta la ajunge la Steaua, Nicolae Dică dorindu-şi-l extrem de mult pe tânărul jucător format de Universitatea Craiova.

Andrei Vlad poate să-l înlocuiască pe Niţă

Astfel, pe lângă Niţă, titularul indiscutabil, Vlad va avea şi în Toma Niga un adversar redutabil. Acesta ar reprezenta şi o soluţie pentru roş-albaştri în ceea ce priveşte regula jucătorului under 21, capitol la care Steaua este deficitară în acest moment.

Practic, Niga şi Denis Man sunt singurii jucători care îndeplinesc acest criteriu în lotul lui Nicolae Dică, aşa că este posibil ca, în meciurile mai puţin importante, Niţă să fie trecut pe bancă pentru a-i putea permite lui Vlad să fie titular, iar Man ar urma să fie odihnit.