Fotbal intern

Andrei Vochin, replică acidă pentru Nicolae Dică: „Dacă nici eu nu mă pricep, nu mă mai pricep la nimic!”

08.04.2021 | 22:02
Andrei Vochin replica acida pentru Nicolae Dica Daca nici eu nu ma pricep nu ma mai pricep la nimic
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, i-a dat replica lui Nicolae Dică, cel care îl atacase recent, după meciurile echipei naționale din debutul calificărilor pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Andrei Vochin i-a transmis lui Nicolae Dică, dar și lui Mirel Rădoi, că pot să vină oricând să discute cu el, însă acesta nu se va implica niciodată decât daca i se v-a cere ajutorul.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a fost deranjat de faptul că Andrei Vochin a comentat la TV declarațiile dure ale lui Mirel Rădoi la adresa jucătorilor după înfrângerea usturătoare de la Erevan, cu Armenia.

Replica acidă a lui Andrei Vochin pentru Nicolae Dică

Andrei Vochin i-a răspuns lui Nicolae Dică și i-a explicat că îl așteaptă oricând pe el și pe Mirel Rădoi pentru a discuta, însă nu va iniția el vreo discuție, decât dacă i se va cere ajutorul, cum lasă de înțeles că nu s-a întâmplat până acum:

ADVERTISEMENT

„Eu așa am fost învățat, să vorbesc când sunt întrebat. Nu mă întrebi, nu mă bag în seamă. La emisiune nu m-am invitat eu, dacă nu eram programat să vin, nu vorbeam nimic până acum.

Dacă, pe parcursul celor doi ani, de când e Mirel la națională, m-ar fi întrebat ceva, eu aș fi răspuns, fără probleme. Domnul Iordănescu avea o problemă pe zonă de comunicare și mă chema pe mine în birou la el, iar eu ajutam cum puteam. Cristoph Daum mă chema mereu la el și vorbeam cu el”.

ADVERTISEMENT

„Cosmin Contra m-a chemat, dar nici el nu a ținut cont. El mă chemase când a avut conflict cu ziarele și îi spuneam că nu e bine, dacă nici la problemele de presă nu mă pricep, nu mă mai pricep la nimic. Dar, de înțeles, eu nu pot să mă duc neinvitat.

Dacă ei își doresc să vorbim despre probleme de comunicare, îi aștept, fără niciun fel de problemă”, a mai spus Andrei Vochin la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ce l-a deranjat pe Nicolae Dică

Nicolae Dică i-a reproșat lui Andrei Vochin faptul că nu i-a transmis lui Mirel Rădoi, ceea ce a vorbit la TV și crede că de preferat era un dialog cu selecționerul României, în locul unor declarații făcute în cadrul unui post de televiziune:

„Cum a făcut domnul Vochin la TV, putea să vină să vorbească să vorbească cu noi, mă rog, nu cu mine, cu Mirel. Cum a zis de Mirel că nu trebuia să vină la TV să spună anumite lucruri, așa zic și eu că domnul Vochin trebuia să vină la Mirel și să îi spună ce are de spus. Așa mă gândesc eu”.

„Obiectivul este să luăm locul al doilea. Este clar, pentru că avem şanse. Dacă noi reuşim să câştigăm cele două jocuri cu Islanda, câştigăm cu Armenia, acasă, şi jucăm cu Macedonia care pe care”, a mai spus Nicolae Dică pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT