Life

Ce face fostul soț al Andreei Berecleanu în Africa de Sud? Cât câștigă Andrei Zaharescu și cum arată alături de familia lui

Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, este, de ani buni, consulul României din Africa de Sud, acolo unde locuiește alături de familia sa.
28.02.2022 | 14:34
Ce face fostul sot al Andreei Berecleanu in Africa de Sud Cat castiga Andrei Zaharescu si cum arata alaturi de familia lui
Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, este consulul României în Africa de Sud și și-a refăcut viața alături de o avocată Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fost jurnalist și purtător de cuvânt al executivului condus de Victor Ponta, Andrei Zaharescu s-a despărțit de Andreea Berecleanu în anul 2013, atunci când a fost numit de Guvernul României consul al țării noastre la Cape Town, în Africa de Sud. De atunci, Zaharescu și-a refăcut viața și are un copil, al patrulea, cu femeia care a înlocuit-o pe știrista de la Antena 1 sau Prima Tv, Andreea Berecleanu.

Fostul soț al Andreei Berecleanu s-a recăsătorit și are familie Africa de Sud!

Devenit consul în Africa de Sud după divorțul de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu și-a refăcut viața în compania Cosminei, o femeie mai tânără cu 20 de ani decât el, care i-a dăruit și un băiețel, acum în vârstă de aproape opt ani.

ADVERTISEMENT

În anii scurși pe care i-a petrecut la aproape 9000 de kilometri depărtare de România, la Cape Town, Andrei Zaharescu a fost foarte discret, FANATIK reușind să obțină însă câteva fotografii cu familia consulului țării noastre în Africa de Sud.

Iar din imaginile obținute se poate observa că fostul soț al Andreei Berecleanu pare să fie foarte fericit alături de familia lui, în Africa de Sud, și că, atunci când nu poartă costumul impus de uzanțele diplomatice, preferă să îmbrace tradiționala iie românească.

ADVERTISEMENT
Andrei Zaharescu
Andrei Zaharescu, alături de fiul pe care îl are din căsnicia cu cea de-a treia sa soție, Cosmina

Mai mult, pare-se, de câte ori poate, alături de Cosmina, Andrei Zaharescu se implică în a găti mâncăruri tradiționale de la noi din țară pe care, alături de invitații săi și la evenimentele organizate de comunitatea românilor din Cape Town, le prezintă și mănâncă cu mare plăcere.

Soția lui Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu, implicată la maximum în viața comunității românești din Cape Town, este de meserie avocat și, conform informațiilor obținute de FANATIK, lucrează tot la consulatul român de acolo.

ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă Andrei Zaharescu ca și consul în Africa de Sud?

Andrei Zaharescu, pe numele lui adevărat Nicolae Zaharescu, din postura de consul al României la Cape Town, a dezvăluit în declarația de avere depusă, conform legii, care sunt veniturile pe care le obține în Africa de Sud.

Astfel, conform actelor oficiale consultate de FANATIK, Andrei Zaharescu nu are nicio proprietate imobiliară declarată, nicio mașină pe numele său și nici bijuterii sau colecții de artă.

ADVERTISEMENT

La capitolul finanțe însă, Andrei Zaharescu nu se poate lăuda cu vreo mare avere. Mai exact, în contul pe care l-a declarat și care este înregistrat la o bancă din Africa de Sud, fostul soț al Andreei Berecleanu are 11.000 de dolari. Mai mult, în acte, Zaharescu a declarat că are și un împrumut de 300.000 de lei, contractat în 2018 și care era scadent în anul 2020.

De remarcat este însă că veniturile lui au crescut de la an la an. În ultima declarație de avere completată, cea de anul trecut, Andrei Zaharescu a anunțat că a câștigat anual, din postura de consul, suma de 83.750 de dolari (aproape 7.000 de dolari lunar), sumă la care se adaugă și peste 12.500 de lei.

Andrei Zaharescu are patru copii

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au divorțat în anul 2013, cei doi având însă un complicat proces de partaj și mai multe înfruntări în fața instanței, pentru pensia alimentară pe care consulul României în Africa de Sud le-ar fi datorat-o celor doi copii din relația cu celebra știristă.

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au împreună doi copii, Petru și Eva, și, conform declarațiilor făcute de știrista de la Prima TV, relația cu tatăl lor este una normală, comunicând adeseori. Zaharescu mai are o fată – Catinca – din prima căsnicie, cea cu omul de televiziune Oana Mereuță.

ADVERTISEMENT