Fotbal international

Andres Iniesta, acuze dure pentru Jose Mourinho! ”A dus rivalitatea Barcelona – Real Madrid la nivel de ură”

26.11.2018 | 14:34
Andres Iniesta acuze dure pentru Jose Mourinho A dus rivalitatea Barcelona  Real Madrid la nivel de ura

Fostul mijlocaș al echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, a lansat acuze dure la adresa fostul antrenor al formației Real Madrid, Jose Mourinho. Plecat în vară la gruparea japoneză Vissel Kobe, fostul internațional spaniol consideră că portughezul se face vinovat de tensiunile dintre cele două cluburi din acea perioadă.

”Nu trebuie să susții Barcelona sau Real Madrid pentru a ști că situația a fost neplăcută. Și componenta cheie din acea poveste era Jose Mourinho. Oricine spune altceva despre acest lucru este radical”, a declarat fostul căpitan al catalanilor într-un interviu la postul La Sexta, citat de cotidianul As.

Andres Iniesta sărbătorește alături de Lionel Messi un gol marcat de FC Barcelona
Andres Iniesta sărbătorește alături de Lionel Messi un gol marcat de FC Barcelona

Andres Iniesta, acuze dure pentru Jose Mourinho: ”A adus mute pagube naționalei Spaniei”

”Rivalitatea dintre cele două echipe a existat întotdeauna, dar în perioada Mourinho a ajuns mai departe, a devenit ură. Această atmosferă s-a dezvoltat și a devenit insuportabilă. Tensiunea creată între Barcelona și Real Madrid a adus multe daune echipei naționale a Spaniei”, au fost acuzațiile pe i le-a adus Andres Iniesta lui Jose Mourinho.

Fostul căpitan al Barcelonei a dezvăluit că a trăit o mare dezamăgire la Campionatul Mondial din Rusia: ”Nu este o amintire prea plăcută, iar ceea ce s-a întâmplat cu Julen Lopetegui nu a fost un lucru pozitiv. Ultimul meci a fost cireașa de pe tort. Am început rezervă și nu am înțeles decizia. I-am spus asta și lui Fernando Hierro. A, respectat-o pentru că trebuia să o respect, dar nu am împărtășit opinia antrenorului și nu am înțeles decizia lui. Nu cred că avea motive să ia o astfel de decizie”.

La sfârșitul lunii mai, Andres Iniesta a decis să plece de la FC Barcelona după 16 sezoane petrecute pe Camp Nou. Fostul căpitan al catalanilor a ales să se treansfere în Japonia, la formația Vissel Kobe.

Tags: