Fotbal international

Andres Iniesta, super gol pentru Vissel Kobe în Japonia! Video cu execuţia de maestru

11.08.2018 | 14:52
Andres Iniesta super gol pentru Vissel Kobe in Japonia Video cu executia de maestru

Andres Iniesta a marcat un super gol pentru cei de la Vissel Kobe în minutul 15 al partidei  în partida cu Iwata din etapa cu numărul 21 din J-League. Fostul jucător al Barcelonei a ajuns în această vară la formaţia japoneză şi a avut nevoie cinci meciuri pentru a înscrie primul gol pentru noua lui echipă. Noua echipă a fostului jucător de pe Camp Nou avea să se impună cu 2-1 în partida cu Iwata.

Andres Iniesta, super gol pentru Vissel Kobe în Japonia! Video cu execuţia de maestru
Andres Iniesta, super gol pentru Vissel Kobe în Japonia! Video cu execuţia de maestru

Legendarul jucător spaniol a deschis scorul un gol marcat în urma unei pase venite de la Lukas Podolski, un alt jucător care a impresionat în campionatele puternice din Europa de-a lungul anilor. Neamţul i-a pasat excelent în care lui Iniesta, iar mijlocaşul iberic a marcat după ce l-a driblat elegant pe portarul advers.

Andres Iniesta, super gol pentru Vissel Kobe în Japonia! Echipa trece prin momente dificile

Noua echipă a fostului căpitan de la Barcelona a pierdut două partide de la debutul ibericului şi a reuşit să câştige un meci 1-0 în faţa celor de la Kashiwa, în timp ce în runda precedentă au remizat, 1-1 cu Cerezo Osaka.  Andres Iniesta a semnat în această vară un contract pe trei sezoane cu Vissel Kobe şi are un salariu anual de 25 de milioane de euro la formaţia niponă.

“E un transfer foarte important pentru mine, e o provocare în carieră şi am încredere în acest proiect. Am primit oferte de la mai multe cluburi, dar am decis să merg la Vissel Kobe. Proiectul pe care mi l-au prezentat a fost foarte interesant şi mi-au dat încredere, iar Japonia este o ţară frumoasă, cu o cultură la fel de frumoasă. Respect fotbalul japonez şi aş vrea să îmi aduc contribuţia şi să îmi ajut colegii”, a declarat Andres Iniesta în momentul în care a fost prezentat de oficialii celor de la Vissel Kobe.

Andres Iniesta, 34 de ani, şi-a petrecut peste 20 de ani la Barcelona fiind legitimat încă din perioada junioratului la clubul de pe Camp Nou. Campionul mondial cu Spania în 2010 a câştigat cu 32 de trofee în carieră la formaţia catalană. Mijlocaşul iberic a devenit un adevărat erou naţional după ce a marcat golul victoriei în fianala Campionatului Mondial din 2010 pentru echipa Spaniei în prelungiri contra celor naţionalei Olandei.

Fotbalistul iberic a fost prezentat la echipa niponă pe 26 mai, dar a debutat cu întârziere pentru Vissel Kobe din cauza Campionatului Mondial. Transferul lui Iniesta a atras un interes uriaş, iar meciurile echipei de pe teren propriu au strâns un număr record de fani. În ciuda faptului vă Vissel Kobe îi are în lot pe Lukas Podolski şi Andres Iniesta, echipa este la 16 puncte distanţă de liderul Hiroshima şi are de recuperat un ecart de 7 puncte faţă de Kawasaki, ultima echipă de pe podium. Vissel Kobe este condusă în acest moment de omul care deţine brandul Rakuten, cel care este de altfel sponsorul principal al celor de la Barcelona în ultimii ani.