Life

Andrew și Tristan Tate rămân în arest. Judecătorii au respins contestația celor doi fraților, decizia e definitivă

Andrew și Tristan Tate, în continuare în spatele gratiilor. Ce a hotărât Curtea de Apel București după 5 ore de audieri.
10.01.2023 | 23:00
Andrew si Tristan Tate raman in arest Judecatorii au respins contestatia celor doi fratilor decizia e definitiva
Andrew și Tristan Tate, în continuare în spatele gratiilor. Ce a hotărât Curtea de Apel București. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Oamenii de afaceri reținuți pe 29 decembrie 2022 rămân în arest. Judecătorii au respins contestația fraților Tate, decizia e definitivă. Milionarii britanici sunt acuzați de trafic de persoane şi viol alături de alte persoane.

Andrew și Tristan Tate, în continuare în spatele gratiilor. Ce a hotărât Curtea de Apel București

Andrew și Tristan Tate au dorit să fie cercetați în libertate și au contestat arestarea preventivă emisă pentru o perioadă de 30 de zile, însă magistrații de la Curtea de Apel București au luat o decizie în defavoarea lor.

ADVERTISEMENT

Procurorii DIICOT susțin că frații Tate trebuie să rămână în spatele gratiilor pe toată durata anchetei. În plus, doresc să arate că ține cont de gravitatea acuzaţiilor aduse şi că „o reacţie blândă faţă de acest gen de inculpaţi ar crea un sentiment de insecuritate publică”.

Mai mult decât atât, judecătorii au răspuns inclusiv apărării avocatului lui Andrew Tate, asta pentru că avocatul susţine că imaginea omului de afaceri creată în spaţiul public nu este cea din realitate, ci joacă un „personaj”.

ADVERTISEMENT

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaştere, neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor şi, bineînţeles, împreună cu noi, avocaţii apărării, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia.

Vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză”, a declarat Constantin Eugen Vidineac, scrie observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate, legați de aceleași cătușe

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, apărând la Curtea de Apel legați de aceeași pereche de cătușe. Unul dintre ei a ținut în mână Coranul.

Cei doi frați au ademenit de-a lungul timpului foarte multe femei prin metoda loverboy. Acestea au fost constrânse să producă materiale pornografice, care apoi erau vândute pe diverse platforme ori site-uri de socializare de specialitate.

ADVERTISEMENT

Șase femei au depus mărturii până în momentul de față, după cum arată anchetatorii DIICOT. Ele au fost manipulate, amenințate și șantajate de Andrew și Tristan Tate și chiar au fost supuse violenței fizice.

ADVERTISEMENT
Tags: