Life

Andrew Tate a pierdut apelul făcut către Tribunal. Ce se întâmplă cu cererea fratelui său, Tristan

Andrew Tate nu a avut succes cu solicitarea făcută Tribunalului. Ce se petrece cu petiția lui Tristan către aceeași instanță.
14.03.2023 | 20:10
Andrew Tate a pierdut apelul facut catre Tribunal Ce se intampla cu cererea fratelui sau Tristan
Andrew Tate nu a avut succes cu solicitarea făcută Tribunalului. Ce se petrece cu petiția lui Tristan. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Milionarul britanic în vârstă de 36 de ani a pierdut apelul făcut către Tribunal. Ce se întâmplă cu cererea fratelui său mai mic, care are 34 de ani, și când va ajunge curând în fața judecătorilor pentru a afla răspunsul final.

Andrew Tate nu a avut succes cu solicitarea făcută Tribunalului. Ce se petrece cu petiția lui Tristan

Andrew Tate nu a avut succes cu solicitarea făcută Tribunalului din București de a fi plasat în control judiciar. Afaceristul rămâne încă 30 de zile în detenție, în timp ce Tristan va afla decizia abia în cursul zilei de miercuri, 15 martie 2023.

ADVERTISEMENT

Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul TEA ca inadmisibilă în principiu. Cu drept de contestație în 48 ore de la comunicare”, a transmis purtătorul de cuvânt, notează spynews.ro.

„Din păcate, Tribunalul a respins cererea formulată de apărare pentru schimbarea măsurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauțiune. Suntem dezamăgiți de decizie întrucât Andrew își dorește foarte mult să petreacă timp alături de familie.

ADVERTISEMENT

Aparent decizia este nelegală, întrucât inadmisibilitatea privește o chestiune de imposibilitate a demersului judiciar, chestiune inaplicabilă în cauză”, a completat avocatul celor doi, Eugen Vidineac, mai arată sursa citată anterior.

Andrew Tate, adevărul despre acuzațiile primite din partea DIICOT

Andrew Tate susține că acuzațiile care i se aduc încă de la finalul anului trecut din partea DIICOT nu sunt adevărate. Afaceristul a mai subliniat că oamenii legii nu au dovezi concrete, deși s-a pus sechestru pe bunurile și averea sa și a fratelui.

ADVERTISEMENT

„Cereți-le dovezi și nu vă vor da niciuna pentru că nu există. Veți afla în curând adevărul despre acest caz”, a spus milionarul britanic după ce a ieșit din instanța de judecată care nu a fost deloc în favoarea sa, scrie courthousenews.com.

„Cazul meu nu este penal, este politic. Nu este vorba despre dreptate sau corectitudine. Este vorba despre atacul asupra influenței mele asupra lumii”, a completat milionarul pe contul de Twitter, într-o postare de duminică, 12 martie 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: