News

Andrew Tate face praf sistemul judiciar: ”România e un stat comunist”

Celebrul influencer Andrew Tate a lansat un nou atac la adresa autorităților române care l-au plasat în arest preventiv.
29.01.2023 | 20:46
Andrew Tate face praf sistemul judiciar Romania e un stat comunist
Andrew Tate a lansat din închisoare un nou mesaj în care critică ancheta demarată de autoritățile române / Sursă foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Andrew Tate a publicat un nou mesaj pe contul lui de Twitter, în care arată că procurorii români nu au nici acum probe împotriva lui și a fratelui său. Cu toate acestea, ei continuă să-l țină în spatele gratiilor, pentru că sistemul este în continuare specific unei țări comuniste.

Andrew Tate, despre dosarul lui: ”Zero dovezi, doar suspiciuni”

”România este o țară comunistă. Zero probe și zero dovezi, doar suspiciuni. Te vor pune într-o celulă și vor încerca să-ți pună în cârcă tot felul de fapte. Viața ta se va risipi, pe măsură ce ei vor eșua.

ADVERTISEMENT

Te vor elibera câțiva ani mai târziu, fără ca măcar să-și ceară scuze”, a scris Andrew Tate din spatele gratiilor.

Într-o altă postare, Tate susține că dosarul lui ”nu este penal ci politic. Nu este despre justiție, este despre corectitudine. Este despre a-mi ataca influența asupra lumii”.

ADVERTISEMENT

Și Elena Udrea s-a plâns de arestul central, în care au ajuns frații Tate

Andrew Tate a trimis mai multe scrisori din închisoare, unele dintre ele adresate unor vloggeri influenți. După ce a primit acces la internet și permisiunea de a folosi căsuța vocală, Tate și-a lansat chiar și un newsletter zilnic, în care își informează fanii în legătură cu situația lui actuală.

Milionarul cu cetățenie americană și britanică s-a plâns, în trecut, și de condițiile extrem de grele din penitenciar. El a scris că celulele sunt pline de gândaci, ploșnițe și păduchi.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate este ”cazat” la arestul central, un loc de care s-a plâns, în trecut, inclusiv Elena Udrea, o altă ”clientă” celebră care s-a perindat pe aici. Între timp, condițiile nu par să se fi îmbunătățit.

Andrew și Tristan Tate, audiați ore întregi la DIICOT

Frații Tate au fost scoși din arest și duși la DIICOT de două ori în decurs de o săptămână. După ore întregi de audieri, avocații celor doi au declarat că procurorii nu dețin dovezi clare ale unor activități ilegale ale clienților lor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceștia susțin că tot cazul se bazează pe declarațiile date de câteva fete care au lucrat în trecut pentru cei doi frați.

ADVERTISEMENT