Life

Andrew Tate, noi declarații controversate din arest: ”Refuz să mă opresc din ascensiune”

Andrew Tate a făcut noi declarații controversate chiar din spatele gratiilor. S-ar părea că milionarul se consideră un adevărat erou și are în continuare planuri mari.
05.02.2023 | 15:29
Andrew Tate noi declaratii controversate din arest Refuz sa ma opresc din ascensiune
Andrew Tate, noi declarații controversate. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți la finele anului trecut și au petrecut Revelionul în spatele gratiilor.

Andrew și Tristan Tate, în continuare în spatele gratiilor

Mai apoi, deși cei doi frați sperau să iasă după arestul preventiv de 30 de zile, iată că magistrații au decis ca aceștia să mai fie reținuți pentru încă o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, dar și două românce, una dintre ele fiind o fost polițistă, au fost acuzați de trafic de persoane, de sechestrare, dar și de viol, iar în ultimele săptămâni, din ce în ce mai multe victime au făcut dezvăluiri șocante.

Avocații celor doi frați milionari fac tot posibilul pentru a-i scoate din spatele gratiilor, însă oamenii legii din România nu se lasă nici ei mai prejos și își doresc ca cei doi să își primească pedeapsa.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt încarcerați de mai bine de o lună de zile însă, atât Andrew Tate cât și fratele său, Tristan Tate spun că sunt nevinovați.

Mai mult de atât, aceștia profită de faptul că se află în spatele gratiilor și vin cu fel de fel de postări controversate. Andrew Tate spre exemplu se consideră erou.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că a ajuns să fie închis pentru că refuză să se oprească din ascensiune. Mai mult de atât milionarul a mai adăugat și că mulți eroi au petrecut ceva timp într-o astfel de celulă, iar așa se întâmplă și în cazul lui.

Mesajul controversat postat de Andrew Tate din arest

”Mă aflu în această celulă pentru că nu mi-am închis gura, pentru că refuz să mă opresc din ascensiune. Aș fi putut să mă opresc la primul meu milion, să mă opresc la primele 10 sau 100.

ADVERTISEMENT

Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”, a scris Andrew Tate, care a fost aarestat preventiv pentru trafic de persoane și viol în urmă cu mai bine de o lună de zile.

Și nu este prima oară când milionarul iese la înaintare cu astfel de declarații controversate.

Fix după ce a fost arestat preventiv, fratele lui Tristan Tate spunea că România este o țară comunistă, care se bazează doar pe suspiciuni, fără nicio dovadă și fără nicio probă împotriva sa. 

”Viața ta se va risipi, pe măsură ce ei vor eșua. Te vor elibera câțiva ani mai târziu, fără ca măcar să-și ceară scuze”, scria Andrew Tate din spatele gratiilor, după ce a fost arestat la finele anului trecut, alături de fratele său, Tristan Tate.

ADVERTISEMENT