Life

Andrew Tate, noi declarații controversate: ”Sunt cu adevărat o forţă a binelui în lume”

Andrew Tate iese la înaintare cu noi declarații controversate. Milionarul se consideră o forță a binelui în lume și spune că are o relație deosebită cu divinitatea.
02.06.2023 | 09:10
Andrew Tate noi declaratii controversate Sunt cu adevarat o forta a binelui in lume
Andrew Tate, noi declarații controversate. Sursă foto: captură BBC
ADVERTISEMENT

Andrew Tate vine cu noi declarații controversate. De această dată, influencerul spune că este ”o forță a binelui”. Mai mult de atât, acesta recunoaște că nu acționează singur, ci doar ”sub îndrumarea lui Dumnezeu”.

Andrew Tate, noi declarații controversate

Andrew și Tristan Tate sunt doi frați care au ajuns să fie arestați la domiciliu. Cei doi sunt acuzați pentru trafic de persoane, dar și viol. De asemenea, de-a lungul timpului, acești au ieșit public cu numeroase declarații controversate.

ADVERTISEMENT

Și nici măcar acum, după acuzațiile care le-au fost aduse, s-ar părea că cei doi nu își recunosc faptele. Într-un interviu acordat pentru BBC spre exemplu, Andrew Tate a recunoscut că nu a făcut nimic rău, ci din contră, doar lucruri bune.

De asemenea, pe parcursul interviului, acesta a ținut să îl contrazică continuu pe reporterul celor de la BBC. El neagă că ar fi alimentat vreodată o culturală a misoginismului. Totodată, orice acuzație care i-a fost adusă este respinsă și ea.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că acesta a fost primul interviu televizat al influencerului, după ce acesta a fost arestat la domiciliu. Andrew Tate nu are încredere în mass media și de asemenea, neagă orice mărturie făcută împotriva sa. 

Cel mai interesant a fost momentul în care o femeie, care a oferit un interviu anonim tot pentru BBC a fost catalogată ca fiind ”imaginară”. “Vă fac o favoare ca presă tradiţională, vă dau relevanţă vorbind cu dumneavoastră. Şi vă spun acum că această Sophie, pe care BBC a inventat-o, care nu are chip, nimeni nu ştie cine este. Ştiu asta“, a spus Tate.

ADVERTISEMENT

Influencerul spune că acționează ”sub îndrumarea lui Dumnezeu

Lucrurile au devenit controversate atunci când influencerul a început să vorbească despre lucrurile pe care le face. Acesta spune că își dorește ca lumea să fie un loc mai bun și că e îndrumat de o forță a binelui.

“Eu sunt cu adevărat o forţă a binelui în lume. Poate că nu înţelegeţi asta încă, dar o veţi face în cele din urmă. Şi cred cu adevărat că acţionez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune şi vreau să fac lumea un loc mai bun”, a comentat Andrew Tate.

ADVERTISEMENT

Printre altele, el a mai fost întrebat și despre acuzațiile aduse de anumite organizații. Numărul incidentelor în care fetele au fost atacate, iar profesoarele hărțuite au tot crescut. Chiar și așa, Andrew Tate neagă și aceste acuzații.

El spune că susține disciplina, dar și munca și nu încurajează astfel de lucruri negative. ”Eu pledez pentru muncă, disciplina. Sunt un sportiv, am un discurs antidrog, sunt pro-religie, nu încurajez consumul de alcool, predic fără crime cu cuţitul. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă”, a mai adăugat acesta în interviu acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT