Fotbal international

Andrey Arshavin, petrecere de pomină într-un club de noapte. A plecat acasă pe cal. Foto+Video

19.12.2018 | 16:00
Andrey Arshavin petrecere de pomina intrun club de noapte A plecat acasa pe cal FotoVideo

Fostul star de la Arsenal, Andrey Arshavin, a fost surprins în timp ce ieșea dintr-un club de striptease din Sankt Petersburg însoțit de două femei pe care le-a îmbrățișat înainte de a pleca spre casă călare pe un cal. Pentru că nu achitase nota de plată, polițiștii l-au oprit, însă Arshavin i-a rugat să se liniștească și i-a asigurat că va rezolva problema.

Fostul atacant a fost numit recent în fruntea Academiei clubului Zenit Sankt Petersburg și are ca obiectiv formarea tinerilor jucători pentru ziua în care vor face pasul la echipa mare. Chiar dacă ar trebui să fie un model pentru viitorii fotbaliști din Rusia, Arshavin și-a petrecut noaptea într-un club de striptease din Sankt Petersburg, de unde a fost surprins în timp ce ieșea împleticindu-se, în compania a două tinere, deși este căsătorit. Scandalul a fost dezbătut în presa din Rusia, iar soția sa și-a închis conturile de pe rețelele de socializare “până când se va așeza praful.”

Andrey Arshavin a petrecut alături de două femei
Andrey Arshavin a petrecut alături de două femei

Andrey Arshavin a petrecut într-un club de noapte, apoi a plecat acasă pe un cal

Imaginile au devenit virale în țara natală a fostului star care a jucat în Premier League, iar comentariile nu au întârziat să apară: “Priviți, s-a dovedit că Arshavin este un afemeiat”, a fost una dintre reacții. Jurnaliștii ruși susțin că Arshavin “abia se mai ținea pe picioare” în momentul în care a ieșit din clubul de noapte. Acesta le-a îmbrățișat pe rând pe cele două femei alături de care și-a petrecut noaptea, apoi a încălecat pe un cal și a pornit către casă.

Soția lui Arshavin și-a închis conturile de socializare după ce a văzut imaginile
Soția lui Arshavin și-a închis conturile de socializare după ce a văzut imaginile

La scurt timp, Arshavin a fost oprit de o patrulă de poliție, după ce proprietarul calului închiriat s-a plâns că nu i-a fost achitată nota de plată în valoare de aproximativ 40 de euro. Fostul sportiv s-a dat jos de pe cal și i-a asigurat pe oamenii legi că va rezolva orice problemă a creat de-a lungul nopții, astfel că a fost lăsat să plece.