Premier League

Andros Townsend, jucător în Premier League, a fost dependent de pariuri. “Am pierdut peste 50.000 de euro pe un singur meci!”

05.12.2019 | 18:44
Andros Townsend jucator in Premier League a fost dependent de pariuri Am pierdut peste 50000 de euro pe un singur meci
ADVERTISEMENT

Andros Townsend (28 de ani), jucătorul lui Crystal Palace, formație care evoluează în Premier League, a recunoscut că a fost dependent de pariuri și că a pierdut sume uriașe. Fotbalistul cu 13 selecții în echipa națională a Angliei a explicat și ce l-a făcut să parieze.

Andros Townsend, jucător în Premier League, a fost dependent de pariuri

“Mă plictiseam într-o noapte în hotel când am văzit un anunț la televizor. Era la o aplicație pe telefon și primeai un pariu gratis”, a spus Andros Townsend, actualul jucător al celor de la Crystal Palace, conform telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

“Eram înainte de cel mai important meci al sezonului și nu puteam să adorm. Îmi tot verificam telefonul, puneam cât mai multe pariuri. În noaptea aceea am pierdut peste 50.000 de euro pe un singur meci. Câștigasem puțin peste 3.000 de euro pe săptămână la echipe de club”, a mai spus Townsend.

Federația Engleză a decis să nu-l suspende și doar să-l amendeze

Atunci când a început să parieze era la începutul carierei. Tottenham îl împrumutase la Birmingham City și recunoște că nu s-a putut opri din a paria până când a fost prins. Spre deosebire de Mihai Voduț, fotbalist care a fost suspendat doi ani de FRF, Townsend a primit doar o amendă.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 15 milioane de euro, Andros Townsend  a început fotbalul la Tottenham și a făcut pasul spre prima echipă în iulie 2008, dar a fost cedat sub formă de împrumut la echipe precum Yeovil Town, Leyton Orient, Ipswich, Watford, Leeds, Birmingam și QPR.

Newcastel a decis să-l cumpere de la Tottenham în ianuarie 2016 cu suma de 15,7 milioane de euro, iar în iulie 2016 l-a vândut la Crystal Palace cu 15.600.000 de euro. Atacantul în vârstă de 28 de ani mai are contract cu formația din Premier League până în vara anului 2021, iar în sezonul 2019 – 2020 a adunat 14 meciuri, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT
  • 13 selecții și 3 goluri are Andros Townsend la echipa națională a Angliei

 

Tags: