Sport

Andryi Shevchenko și secretul succesului la naționala Ucrainei. Frumoasa Kristen, femeia puternică din spatele său. Foto

Frumoasa Kirsten este femeia puternică din spatele lui Andryi Shevchenko, antrenorul care a dus Ucraina în sferturile Euro 2020.
03.07.2021 | 18:05
ADVERTISEMENT

Andryi Shevchenko a reușit să califice Ucraina în sferturi la EURO 2020, însă, așa cum se spune de obicei, în spatele unui bărbat puternic stă o femeie de succes. Este și cazul fostului mare atacant, care o are parteneră pe frumoasa Kristen Pazik, un cunoscut fotomodel american.

Nu doar jucătorii au fost susținuți la acest Campionat European de cele mai tari bombe-sexy ale planetei, ci și antrenorii, iar Andryi Shevchenko este cu siguranță unul dintre cei mai norocoși, pentru că o are alături pe frumoasa Kristen.

ADVERTISEMENT

La fel ca și celelalte partenere superbe ale fotbaliștilor, Kristen a fost prezentă în tribune la meciurile Ucrainei, pentru a-l susține pe Shevchenko și se pare că i-a purtat noroc după ce Ucraina s-a calificat în sferturile de finală la EURO 2020.

Andryi și Kirsten Shevchenko, un cuplu de excepție! Ipostaze incediare cu selecționerul Ucrainei

Shevchenko a „înscris” și în afara terenului din plin și s-a căsătorit cu superba Kristen în 2006. Cei doi s-au întâlnit la Milano la începutul anilor 2000, la o prezentare de modă, și sunt împreună de aproximativ 20 de ani. S-au obișnuit cu ședințele foto incendiare încă din primii ani ai relației, când au înfierbântat mintea fanilor cu ipostaze extrem de sexy.

ADVERTISEMENT
Ședință foto a lui Andriy și Kirsten Shevchenko, în 2003, pe vremea când ucrainianul evolua la AC MIlan. Sursă foto: GIAN PAOLO BARBIERI
Ședință foto a lui Andriy și Kirsten Shevchenko, în 2003, pe vremea când ucraineanul evolua la AC MIlan. Sursă foto: GIAN PAOLO BARBIERI.

Ședința foto realizată pentru celebra publicație GQ a avut un succes uriaș, atingând cifre de vânzări record și care nu au fost doborâte nici până în acest moment, chiar și după atâția ani de zile, ceea ce spune multe.

Ședința foto a lui Andriy și Kirsten Shevchenko, care a făcur ravagii în presa și showbizz-ul din Italia în 2003. Sursă foto: GIAN PAOLO BARBIERI
Ședința foto a lui Andriy și Kristen Shevchenko, care a făcur ravagii în presa și showbizz-ul din Italia în 2003. Sursă foto: GIAN PAOLO BARBIERI.

Fanii au fost extrem de surprinși de ideea genială de a realiza această ședință foto nu doar cu fotbalistul, ci și cu Kristen. Dovada cea mai bună că a reprezentat un real succes e faptul că încă se vorbește despre asta după atâția ani, când Shevchenko a ajuns la 44 de ani.

ADVERTISEMENT
Andriy Shevchenko și Kirsten Pazik sunt împreună de mai bine de 20 de ani
Andriy Shevchenko și Kirsten Pazik sunt împreună de mai bine de 20 de ani

Andriy și Kristen Shevchenko, un fel de David și Victoria Beckham din Serie A

Americancă de origine poloneză, Kristen Pazik a avut o chimie incredibilă cu Shevchenko, iar asta ar putea fi una dintre explicațiile pentru succesul acelei ședinte foto care a rămas în istorie, fanii italieni îndrăgindu-i de atunci extrem de mult pe cei doi.

Andriy și Kirsten Shevchenko, unul dintre cele mai sexy cupluri din lumea fotbalului mondial
Andriy și Kristen Shevchenko, unul dintre cele mai sexy cupluri din lumea fotbalului mondial.

Cuplul a devenit cel mai cunoscut din întreaga Italie, iar relația lor s-a solidificat și mai mult. La trei ani de la acel eveniment s-au căsătorit la un club de golf de lângă Washinghton DC, fotbalistul fiind un mare fan al acestui sport. Andriy și Kristen au patru copii împreună, iar unul dintre ei poartă numele mamei sale: Kristian.

ADVERTISEMENT

Kristian, al doilea băiat al cuplului ucrianiano-americano-polonez, are 14 ani și este aproape să îi calce pe urme tatălui său. Se pregătește la academia de fotbal a lui Chelsea, fosta echipă a tatălui său. Ba, mai mult, Kristian ar putea să joace pentru naționala Angliei.

Shevchenko, alături de fiul său, Kristian
Shevchenko, alături de fiul său, Kristian.

Kristen a facilitat transferul lui Shevchenko la Chelsea

Kristen a fost foarte apropiată de Irina, fosta nevastă a patronului lui Chelsea, Roman Abramovich, ceea ce ar fi putut facilita transferul ucraineanului pe Stamford Bridge, chiar dacă Andriy a dezinformat acest lucru în Gazetta dello Sport: „Soția mea nu are nimic de-a face cu asta și am făcut cel mai bun lucru pentru familie”a explicat atacantul la acea vreme.

Andriy și Kirsten Shevchenko, unul dintre cele mai sexy cupluri din lumea fotbalului mondial
Andriy și Kristen Shevchenko, unul dintre cele mai sexy cupluri din lumea fotbalului mondial.

Kristen a renunțat între timp la cariera de modelling și are 42 de ani. E căsătorită cu actualul selecționer al Ucrainei din iulie 2004 și au patru băieți: Jordan, Kristian, Olexandr și Rider. Un alt detaliu mai puțin știut despre Shevchenko e acela că este un prieten foarte apropiat al celebrului designer Giorgio Armani. Selecționerul ucrainean are două magazine de profil la Kiev, care sunt administrate de soția sa.

De altfel, cei doi au pus pe picioare o afacere online de succes cu produse de fashion și lifestyle. Selecționerul Ucrainei are și o fundație prin care ajută copiii rămași fără părinți din întreaga lume, iar Kristen îl sprijină de asemenea în acest demers.

  • 44 de ani are Andriy Shevchenko, în timp ce Kristen Pazik are 42 de ani
  • 21 de ani de relație și 17 ani de căsătorie au Andriy Shevchenko și Kristen Pazik

  • Știi unde joci GRATIS și poți câștiga bani CASH? În Winner FUN. Adună zilnic monedele virtuale, pariază fără grijă și arată-le prietenilor cât de tare ești la pariuri. Te așteaptă 1.000 de premii CASH!

ADVERTISEMENT
Tags: