Andy Kawaya și Abdel Diarra, jucătorii veniți în probe la Dinamo, au plecat din România! Care este situația lor

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan   
în Dinamo
01/12/2018, 18:00
Andy Kawaya și Abdel Diarra, jucătorii veniți în probe la Dinamo, au plecat din România! Care este situația lor EXCLUSIV FANATIK
Andy Kawaya și Abdel Diarra au plecat din România. Cei doi nu puteau fi păstrați în lot pentru meciul cu Viitorul, nefiind legitimați deocamdată de Dinamo

Mircea Rednic se află în căutări pentru a forma un lot care să îi permită să aspire la play-off. În fiecare săptămână, noi fotbaliști se alătură echipei, dar până în acest moment niciunul nu a reușit să se impună. Ultimii doi sosiți, în probe, au o situație specială. Andy Kawaya și Abdel Diarra au plecat deja din România.

Fotbalistul de bandă stângă belgian și fundașul central ivorian au părăsit țara după câteva antrenamente efectuate sub comanda lui Rednic. FANATIK a aflat ce se va întâmpla cu cei doi.

Andy Kawaya și Abdel Diarra au plecat din România! L-au convins pe Rednic, dar mai au de trecut un test

Campania “non-stop” de achiziții declanșată de Mircea Rednic la Dinamo continuă. Tehnicianul nu a reușit să își acopere zonele problematice din lot și încearcă diferite variante de compromis. Zilele trecute, Rednic i-a adus în probe pe Andy Kawaya și Abdel Diarra. Primul are un CV promițător, fiind un fost component al loturilor de juniori ale Belgiei. Cu toate acestea, el vine și cu o problemă gravă din trecut: o fractură de peroneu! Accidentarea șocantă i-a stopat ascensiunea și acum încearcă să revină la nivelul pe care îl avea la Anderlecht.

Andy Kawaya în tribune
Andy Kawaya a fost una dintre marile speranțe ale celor de la Anderlecht Bruxelles, dar accidentarea la peroneu i-a frânat cariera

Conform informațiilor FANATIK, Kawaya și Diarra au arătat calități bune la cele câteva antrenamente efectuate cu lotul lui Dinamo. Mircea Rednic a fost mulțumit și săptămâna viitoare va lua o decizie finală în privința lor. Cel mai probabil, ambii vor fi trimiși să efectueze vizita medicală și, dacă nu vor apărea surprize neplăcute, urmează să fie legimitați de Dinamo. Evident, în aceleași condiții ca și celelalte transferuri făcute de Rednic! Acum, Kawaya și Diarra au plecat din România pentru a-și rezolva câteva probleme legate de acte și urmează să se întoarcă în țară pentru a se prezenta luni la antrenamente.

Abdel Diarra stă întins pe pervaz
Abdel Diarra este al doilea fundaș central străin pe care îl transferă Dinamo în acest sezon după francezul Teddy Mezague

Cazul Gregory Tade se rezolvă după meciul cu Viitorul

O altă dilemă a dinamoviștilor rămâne situația atacantului Gregory Tade. Francezul de 32 de ani a fost adus pentru a le crea concurență lui Mircea Axente și Dani Popa, dar vrea să plece după nici două săptămâni. Tade are ceva probleme familiale și nici nu este sută la sută din punct de vedere fizic. Rednic încearcă să îl păstreze, dar vârful este indecis.

Părțile au hotărât să ia o decizie finală după meciul cu Viitorul, atunci când francezul se va întâlni cu șefii clubului și vor stabili dacă reziliază contractul semnat anterior. În cazul în care Tade va părăsi Dinamo, formația din Ștefan cel Mare va rămâne cu trei atacanți: Mircea Axente, Daniel Popa și italianul Mattia Montini.

Gregory Tade în meciul amical cu Chiajna
Gregory Tade vrea să plece de la Dinamo din motive familiale
Închide ×