Andy Murray a decis să nu evolueze la niciun turneu în luna februarie! Se gândeşte tot mai serios la operaţie

Irina Aldea   
în Tenis
18/01/2019, 12:15
Andy Murray a decis să nu evolueze la niciun turneu în luna februarie! Se gândeşte tot mai serios la operaţie GALERIE FOTO
Andy Murray a decis să nu evolueze la niciun turneu în luna februarie

Andy Murray a decis să nu evolueze la niciun turneu în luna februarie. Andy Murray, câştigător a trei titluri de Grand Slam în carieră, a anunţat înainte de primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, că acesta este ultimul său an în circuitul masculin de tenis, mărturisind în lacrimi că nu mai poate suporta durerea pe care o resimte deja de prea mult timp.

“Am făcut tot ce a depins de mine, însă am dureri mari. Mai pot juca la un anumit nivel, însă nu unul de care pot fi mulțumit. Nu e însă vorba numai de asta. Nu mai pot îndura durerea! Nu mai vreau să joc așa. În decembrie, am vorbit cu echipa mea și le-am spus că nu mai pot continua în ritmul ăsta. Cred că mai pot rezista până la Wimbledon, acolo aș vrea să… să spun stop. Nu sunt însă convins că o să pot face asta. Acesta ar putea fi ultimul meu turneu”, a declarat Andy Murray înainte de debutul la Melbourne.

Britanicul se gândeşte tot mai serios la intervenţia chirurgicală

Totuşi, britanicul nu-şi doreşte să se retragă, însă organismul îl obligă. “Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Nu ştiu dacă a fost ultimul meu meci aici. Mă va aştepta o nouă operaţie dificilă, probabil, dar nu ştiu dacă o voi efectua. Dacă a fost ultimul meu meci la Australian Open, a fost unul de vis”, a declarat Andy Murray după înfrângerea suferită în ultimul meci jucat la turneul major de la Antipozi.

Britanicul în vârstă de 31 de ani s-a retras de la trei turnee organizate în luna februarie, urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale de care are mare nevoie pentru a reveni în circuit. El a abandonat la Montpellier, Marseille şi Dubai. Totuşi, cei din echipa lui Murray susţin că o decizie clară în privinţa operaţiei nu este încă luată.

Închide ×