Sporturi

Andy Murray a revenit pe teren după operaţia la şold! “Acum mă simt bine!” Video

02.04.2019 | 15:30
Andy Murray a revenit pe teren dupa operatia la sold Acum ma simt bine Video

Andy Murray a revenit pe terenul de tenis după operaţia la şold! Andy Murray, aflat acum pe locul 214 ATP, a suferit o intervenţie chirurgicală la şold la sfârşitul lunii ianurie, după ce anunţase la conferinţa de presă de la Australian Open 2019 că este foarte probabil ca acesta să fie ultimul său sezon în circuitul masculin de tenis. După ce a fost eliminat, birtanicul a afirmat că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a reveni pe terenul de tenis.

Andy Murray va încerca să revină în circuit după operaţia suferită la şold

Andy este optimist chiar dacă şansele de a evolua la nivel înalt cu o articulaţie metalică fixată la şold sunt destul de mici. Fostul lider mondial din ATP a declarat că-şi doreşte să revină la Wimbledon şi să aibă acolo un parcurs bun. Al treilea turneu de Grand Slam al sezonului este programat să înceapă la data de 1 iulie,însă medicii i-au transmis lui Murray să se antrenze în mod normal de abia de la finalul lunii mai.

Chiar şi aşa, dublul campion de la All England Lawn Tennis & Croquet Club din Londra a revenit pe teren, partener de antrenamet fiindu-i deocamdată doar zidul. Britanicul a schimbat câteva mingi cu un perete amplasat pe un teren de tenis şi s-a declarat mulţumit de revenire: “Este un început”, a scris Andy Murray pe contul personal de Instagram Story.

Andy Murray ţinteşte revenirea la Wimbledon 2019

“Nu aş dori să mă prezint la Wimbledon şi să mă fac de râs. Nu aş vrea să se întâmple asta. De asemenea, nu aş vrea să mă prezint la un turneu de asemenea nivel fără niciun pic de pregătire. Am apelat la operaţie pentru a scăpa de dureri şi acum mă simt bine. Vom vedea ce va fi pentru că nu există un precedent. Cei care au făcut această operaţie la şold nu au luat în calcul să mai joace tenis vreodată. Mie însă îmi place să joc tenis şi aş vrea să încerc. Dacă nu se poate, nu-i nimic, măcar pot să trăiesc fără dureri”, a declarat britanicul.

Tags: