Andy Murray ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie! La ce competiţie a fost anunţat britanicul

Irina Aldea   
în Tenis
27/04/2019, 15:00
Andy Murray ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie! La ce competiţie a fost anunţat britanicul GALERIE FOTO
Andy Murray ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie

Andy Murray ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie! Andy Murray era foarte sceptic la începutul acestui an şi spunea că este foarte posibil ca acesta să fie ultimul lui sezon în circuitul profesionist de tenis, însă uşor uşor, el a revenit, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la şold, iar acum pare tot mai pregătit de a reveni pe terenul de tenis şi de a produce din nou meciuri de neuitat.

Andy Murray s-ar putea întoarce în competiţii în luna iunie

Organizatorii turneului ATP de la Queen’s l-au anunţat pe Andy Murray pe lista jucătorilor înscrişi la competiţia de 500 de puncte care se va desfăşura în perioada 17 – 23 iunie, la Londra. De asemenea, grecul Stefanos Tsitsipas, croatul Marin Cilic, canadianul Milos Raonic, australianul Nick Kyrgios şi elveţianul Stan Wawrinka se numără şi ei printre cei 11 jucători anunţaţi de organizatori. Murray nu a mai jucat de la Australian Open şi a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la şoldul drept, pe 29 ianuarie, la Londra.

Totuşi, după ultima operaţie, fostul lider din ATP a declarat că nu mai suferă, dar a afirmat că şansele de a evolua la Wimbledon anul acesta sunt la sub 50 la sută. Al treilea turneu de Grand Slam al anului are loc în luna iulie. Murray s-a impus pe iarba londoneză în 2013 şi 2016.

Andy Murray ar putea reveni pe terenul de tenis în luna iunie

Andy Murray vrea să-şi atingă nivelul optim la Wimbledon

“Nu aş dori să mă prezint la Wimbledon şi să mă fac de râs. Nu aş vrea să se întâmple asta. De asemenea, nu aş vrea să mă prezint la un turneu de asemenea nivel fără niciun pic de pregătire. Am apelat la operaţie pentru a scăpa de dureri şi acum mă simt bine. Vom vedea ce va fi pentru că nu există un precedent. Cei care au făcut această operaţie la şold nu au luat în calcul să mai joace tenis vreodată. Mie însă îmi place să joc tenis şi aş vrea să încerc. Dacă nu se poate, nu-i nimic, măcar pot să trăiesc fără dureri”, a declarat britanicul.

Închide ×