Sporturi

Andy Murray, înfrângere la ultimul meci din carieră la Australian Open! ”A fost de vis”

14.01.2019 | 14:59
Andy Murray infrangere la ultimul meci din cariera la Australian Open A fost de vis

Tenismanul britanic Andy Murray a suferit o înfrângere la ultimul meci din carieră disputat la Australian Open. Fostul lider mondial a anunțat înainte de Grand Slam-ul de la Melbourne că nu știe dacă va mai putea juca în viitor din cauza durerilor pe care le are la șoldul drept.

Ajuns pe locul 229 ATP, Andy Murray a fost învins în primul tur după un maraton de cinci seturi de Roberto Bautista Agut, cap de serie numărul 22 și poziția 24 ăn ierarhia mondială. Spaniolul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, 6-7 (5), 6-7 (4), 6-2, după patru ore și nouă minute.

Andy Murray salută publicul după ultimul meci jucat în carieră la Australian Open
Andy Murray salută publicul după ultimul meci jucat în carieră la Australian Open

Andy Murray, înfrângere la ultimul meci din carieră la Australian Open: ”Vă mulțumesc pentru susținere”

”Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Nu ştiu dacă a fost ultimul meu meci aici. Mă va aştepta o nouă operaţie dificilă, probabil, dar nu ştiu dacă o voi efectua. Dacă a fost ultimul meu meci la Australian Open, a fost unul de vis”, a declarat Andy Murray după înfrângerea suferită în ultimul meci jucat la Australian Open.

Organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne au dorit să-și ia rămas bun de la tenismenul britanic așa cum se cuvine și, după eșecul cu Roberto Bautista Agut, au pus pe ecranele arenei mesajele jucătorilor şi jucătoarelor din circuitul profesionist.

Vineri, în timpul unei conferințe de presă înainte de începerea Australian Open 2019, Andy Murray, în vârstă de 31 de ani, a anunțat printre lacrimi că nu știe dacă va mai putea juca vreun turneu din cauza problemelor medicale. El a mai spus că va face eforturi pentru participa și la turneul de la Wimbledon. Despre anunțul britanicului a vorbit și liderul clasamentului WTA, Simona Halep, care a spus că a simțit un nod în gât. Ea a mai precizat că tenisul mondial îi va simți lipsa fostului numărul 1 în ierahia ATP.