Andy Murray, petrecere cu mult alcool în Australia! Cum a sărbătorit Revelionul

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Tenis
31/12/2018, 17:21
Andy Murray, petrecere cu mult alcool în Australia! Cum a sărbătorit Revelionul GALERIE FOTO
Andy Murray a petrecut cu mult alcool trecerea în anul 2019

Tenismenul britanic Andy Murray a petrecut cu mult alcool trecerea în anul 2019, deși urmează să joace un turneu important în Australia. Fostul lider mondial se află la Antipozi, acolo unde va participa la turneul de la Brisbane, dotat cu premii în valoare totală de 589.680 de dolari.

Ultima zi a anului 2018 a început pentru Andy Murray cu o ședință foto în complexul în care se joacă turneul de la Brisbane. Britanicul, cu ochelari în forma anului 2019, s-a pozat alături de alți jucători celebri, spaniolul Rafael Nadal, japonezul Kei Nishikori, australianul Nick Kyrgios și francezul Jo-Wilfried Tsonga, și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Andy Murray, petrecere cu mult alcool în Australia

Seara, Andy Murray a continuat petrecerea cu mult alcool, el urcând pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este înconjurat de mai multe sticle de șampanie și bere. Mai mult, britanicul consumă din una dintre sticle, iar mesajul său este următorul: ”Sărbătoresc finalul lui 2018. Ce an de rahat a fost”.

Andy Murray înconjurat de sticle de alcool la petrecerea de Revelion
Andy Murray înconjurat de sticle de alcool la petrecerea de Revelion

Ajuns la 31 de ani, Andy Murray a avut un an 2018 catastrofal și plin de accidentări. El a ajuns în acest moment pe locul 240 în clasamentul ATP, iar în primul tur al turneului de la Brisbane îl va întâlni pe australianul James Duckworth, jucător care a beneficiat de un wild card.

Scoțianul Andy Murray s-a operat la șold la începutul anului 2018 și nu a putut juca până la jumătatea anului. Apoi el a evoluat în șase turnee, dar nu a reușit niciodată să treacă de sferturile de finală. La finalul lunii septembrie, britanicul a decis să nu mai joace până la sfârșitul anului pentru a putea pregăti cât mai bine sezonul 2019.

Închide ×