Sporturi

Andy Murray, provocare pentru Simona Halep: „100 de schimburi”. Video

09.04.2020 | 21:25
Andy Murray provocare pentru Simona Halep 100 de schimburi Video
ADVERTISEMENT

Andy Murray a lansat o provocare tuturor jucătorilor de tenis din circuitul profesionist, inclusiv către Simona Halep. Sportivul britanic a realizat, alături de soția sa, 100 de schimburi de minge și a imortalizat momentul pe contul personal de Instagram.

Andy Murray, provocare pentru Simona Halep

Pandemia de coronavirus a suspendat circuitul de tenis profesionist cel puțin până în luna august, iar mulți dintre sportivii aflați în izolare, la domiciliu, au lansat provocări pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

După challenge-ul în care sportivii au făcut duble cu rolele de hârtie igienică, Andy Murray, sportiv ajuns pe locul 129 în ierarhia ATP din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de gazon, a lansat o provocare către toți jucătorii de tenis.

Britanicul a publicat, pe contul personal de Instagram, un material video în care realizează 100 de schimburi de minge cu soția sa, în care a etichetat multe nume din tenisul mondial, printre care și Simona Halep, Bianca Andreescu, Rafael Nadal sau Roger Federer.

ADVERTISEMENT

Lansez această provocare tuturor jucătorilor de tenis și fanilor sportului. Provocarea celor 100 de schimburi de minge.

Nicio ceartă sau bătaie nu a avut loc în timpul realizării acestui material video, dar cred că ultima minge a fost îndreptată direct către capul meu.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță nu sunt singurul care și-ar dori să îi vadă pe Roger și pe Mirka (n.r. soția lui Federer) cum schimbă câteva lovituri”, a notat Andy Murray pe Instagram.

Circuitul mondial, suspendat până în iulie

Pandemia de coronavirus a dus la anularea unor turnee majore din circuitul mondial, printre care Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Madrid sau Roma.

ADVERTISEMENT

Ultima decizie radicală luată de forurile conducătoare din tenis a fost legată de ediția din 2020 a Grand Slam-ului de la Wimbledon, care nu se va mai disputa, situație ce duce la suspendarea întregului circut profesionist până în luna iulie.

Dacă situația o va permite, circuitul ATP se va relua pe 13 iulie, odată cu turneul de la Hamburg, în timp ce primul turneu de tenis feminin ar fi la Bastad, pe 6 iulie.

ADVERTISEMENT