Murray, program surpriză la revenirea în tenis! Merge la un ATP 250, tentat şi de un Challenger

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
in Sporturi
30/03/2018, 11:32
Murray, program surpriză la revenirea în tenis! Merge la un ATP 250, tentat şi de un Challenger

Andy Murray s-a operat la şoldul drept la începutul acestui an şi a intrat deja în linie dreaptă cu refacerea. Chiar şi aşa, a anunţat deja că nu va fi prezent la Roland Garros. În schimb, vrea să fie în cea mai bună formă pentru Wimbledon şi deja şi-a anunţat prezenţa la câteva turnee pe iarbă înainte.

Astfel, imediat după finala Roland Garros, pe 11 iunie, Andy Murray va juca primul său meci după o pauză de aproape un an. Nu a mai concurat de la Wimbledon 2017, când a fost eliminat în sferturi. Şi-a anunţat prezenţa la Libema Open, în Rosmalen (s’Hertogenbosch), un turneu ATP 250. 

De asemenea, un alt turneu la care Andy Murray şi-a anunţat deja prezenţa este cel de la Queen’s, acolo unde s-a impus de nu mai puţin de cinci ori, record al turneului. De asemenea, jurnalistul Stuart Fraser, The Times, anunţă că există posibilitatea ca Murray să aleagă şi un turneu Challenger în cadrul pregătirii sale pentru Wimbledon. 

 

Se pare că ar fi vorba de Surbiton Challenger, programat chiar în timpul Roland Garros, 4-10 iunie. Totuşi, organizatorii de la Libema Open ar fi dispuşi să achite o sumă uriaşă, în jurul a 100.000 de euro, pentru a se asigura că Murray va juca primele meciuri din 2018 în Olanda.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×