Andy Murray revine pe teren la turneul de la Queen’s! Misiune dificilă în primul tur

Irina Aldea   
în Tenis
16/06/2018, 15:45
Andy Murray revine pe teren la turneul de la Queen’s! Misiune dificilă în primul tur GALERIE FOTO
Andy Murray revine în competiţii la turneul de la Queen's, Londra

Andy Murray, fost lider ATP, dar acum pe locul 157 ATP, va reveni pe teren după accidentarea suferită la şold la turneul de 500 de puncte de la Queen’s, programat să se desfăşoare săptămâna viitoare.

Murray, 31 de ani, nu a mai jucat în competiţii oficiale de la turneul de la Wimbledon, de anul trecut. El are ca obiectiv să revină cât mai în formă la competiţia de la All England Club (2-15 iulie), pe care a câştigat-o de două ori, în 2013 şi 2016, iar turneul de la Oueen’s Club face parte din seria de concursuri pe iarbă care preced al treilea grand slam al anului.

În primul tur al competiţiei care se va desfăşura la Londra, Andy Murray va avea o misiune foarte dificilă. Primul său adversar de la revenire va fi Nick Kyrgios, care se află actualmente în concurs la Stuttgart, în faza semifinalelor, acolo unde-l va întâlni pe Roger Federer. În turul secund, Andy l-ar întâlni pe învingătorul dintre Kyle Edmund şi Ryan Harrison.

Andy Murray, încercare de revenire în circuitul ATP

Andy Murray, 31 ani, s-a operat pe 8 ianuarie la şold în urma unor dureri mari, iar în prezent ocupă locul 157 în circuitul ATP după ce nu a mai jucat niciun meci oficial de la Wimbledon, în 2017. El a câştigat de cinci ori turneul de la Queen’s. Anul trecut, Murray a pierdut în sferturile de finală la Wimbledon, în ultimul meci oficial disputat.

Închide ×