Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018 cu două zile înainte de primul său meci

Irina Aldea   
în Tenis
01/07/2018, 19:16
Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018 cu două zile înainte de primul său meci GALERIE FOTO
Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018 Ar fi prea mult şi prea curând

Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018. Andy Murray nu scapă de problemele fizice şi ia decizia de a se retrage de la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018. Dacă în urmă cu o zi, britanicul se arăta foarte fericit şi voios la conferinţa de presă, acolo unde le-a spus jurnaliștilor prezenţi că vrea să prindă finalul meciului dintre Argentina şi Franţa„Nu pot să cred că ratez meciul ăsta… Cât e, 4-2 pentru Franța?! Chiar nu putem să plecăm și…? 3-2 e?”, Murray a venit cu o veste tristă pentru iubitorii sportului alb, care erau neăbdători să-l vadă din nou pe teren la Wimbledon, acolo unde s-a impus de două ori, în 2013 şi 2016, şi a abandonat.

Andy a luat această decizie cu două zile înainte de debutul său împotriva francezului Benoit Paire, lăsând loc de interpretări privind recuperarea sa completă la şold, acolo unde a suferit o operaţie chirurgicală în luna ianuarie a acestui an. Mai mult, Murray a declarat vineri după antrenament că cel mai probabil va juca la Wimbledon, însă va trebui să vadă cum se vor desfăşura următoarele zile.

Andy Murray se retrage de la Wimbledon 2018. “Ar fi prea mult”

“Iau această decizie cu regret. Am făcut progrese semnificative la antrenamente și în ultimile zile, dar după discuții îndelungate cu echipa mea, am decis că meciurile de 5 seturi ar fi prea mult şi prea curând pentru corpul meu. Am făcut tot ce am putut pentru a încerca să fiu gata la timp. Voi începe practica pe terenurile de hard de mâine și voi continua recuperarea. Aştept cu nerăbdare sezonul de hard din Statele Unite. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere!”, a transmis Andy Murray după ce a luat decizia de a se retrage.

Închide ×