Cele mai citite

Anelka a semnat cu o SUPER echipă! Va fi coleg cu un cîştigător al Balonului de Aur!

UPDATE / Nicolas Anelka şi-a găsit repede un angajament după ce a fost dat afară de West Brom. Atacantul francez a semnat cu brazilienii de la Atletico Mineiro. ...
06.04.2014 | 10:17
Anelka a semnat cu o SUPER echipă! Va fi coleg cu un cîştigător al Balonului de Aur!
ADVERTISEMENT

UPDATE / Nicolas Anelka şi-a găsit repede un angajament după ce a fost dat afară de West Brom. Atacantul francez a semnat cu brazilienii de la Atletico Mineiro. 

Anelka va fi coleg la Atletico Mineiro cu un alt star brazilian, Ronaldinho. Atletico Mineiro a cîştigat Copa Libertadores în sezonul trecut. 

Nicolas Anelka a vorbit pentru prima dată după ce a fost dat afară de la West Bromwich Albion pentru că ar fi celebrat un gol printr-un gest antisemit, “quenelle” şi a oferit o replică tăioasă contestatarilor.

ADVERTISEMENT

Nicolas Anelka a recunoscut că este un gest ofensator, însă el a declarat că nu a vrut să supere pe nimeni şi crede că s-a exagerat pe această temă:

“Doar pentru că nişte oameni l-au imitat în faţa unei sinagogi, atunci «quenelle» e considerat antisemit ori rasist în orice loc şi orice situaţie? După această logică, atunci toţi preoţii sînt pedofili şi toţi musulmanii sînt terorişti? Oamenilor care decid că salutul meu a fost rasist ar trebui să li se interzică urgent să mai mănînce ananas!” a declarat Anelka.

ADVERTISEMENT

Nicholas Anelka a celebrat golul marcat în meciul dintre West Ham şi West Brom, scor 3-3, în luna decembrie a anului trecut prin gestul “quenelle”. Atunci, francezul a pornit un imens scandal în presă şi nu numai, el fiind suspendat 5 etape şi amendat cu 100.000 de euro de Federaţia Engleză, ulterior fiind dat afară de club.

la-quenelle-d-anelka

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri