News

Angajata unui hipermarket de lângă București, atacată cu un cuțit. Agresorul este colegul femeii

Incident grav lângă București, angajata unui hipermarket a fost atacată cu un cuțit. Femeia a fost transportată la spital.
21.03.2024 | 14:39
Angajata unui hipermarket de langa Bucuresti atacata cu un cutit Agresorul este colegul femeii
Angajata unui hipermarket de lângă București, atacată cu un cuțit. colaj Fanatik/ Foto Hepta/captură Video Observator
ADVERTISEMENT

Caz șocant în depozitul unui hipermarket de lângă București, unde o angajată a fost atacată cu un cuțit de un coleg. Incidentul grav a avut loc, joi dimineață, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

O angajată a unui hipermarket, atacată cu un cuțit în timpul programului

Femeia a venit la muncă, la primele ore ale dimineții, în depozitul aflat la marginea Capitalei. Nu știa că ziua de azi va fi diferită și că va ajunge la spital, fiind înjunghiată chiar de un coleg. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate la punctul de lucru al lanțului de magazine.

ADVERTISEMENT

Individul și-a urmărit colega, iar la un moment dat, s-a năpustit asupra ei, atacând-o cu un cuțit pe care îl avea asupra lui. Femeia a srigat după ajutor, sperând că va fi auzită de ceilalți colegi.

După atac, agresorul, în vârstă de 33 de ani, s-a făcut nevăzut. A fugit pe un câmp din Afumați. Polițiștii au fost sesizați de reprezentanții lanțului de magazine, iar oamenii legii au sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost găsit pe un câmp, în Afumați

Cum tânărul era de negăsit, agenții au pornit în căutarea lui. În scurt timp, individul a fost găsit pe câmp, fiind ridicat și încătușat, după ce polițiștii au fost nevoiți să îl amenințe cu armele din dotare.

„La data de 21 martie a.c., polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 5:50, o femeie a fost agresată fizic, prin lovire, cu un obiect ascuțit, de către un bărbat. (..) În timp ce aceștia se aflau în depozitul unei societăți comerciale, din satul Crețuleasca, Comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

În cadrul activităților investigativ operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat și depistat pe un teren viran situat în apropierea din apropierea DNCB, un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate. Acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru cercetări”, au transmis autoritățile.

Bărbatul se află la sediul poliției și este audiat. Deocamdată, motivul atacului este necunoscut. Rămâne ca oamenii legii să afle ce l-a făcut pe tânăr să își înjunghie colega, dar și ce fel de relație există între cei doi.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Victima a fost preluată de un echipaj medical, iar ulterior a ajuns la spital. Se pare că starea femeii este critică, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT
Tags: