News

Angajata unui hotel din Creta ar fi răpit un copil. Românca a fost reținută de polițiști

Românca, angajată a unui hotel din Creta, e acuzată de răpire după ce ar fi ademenit un copil cu suc într-o cameră de hotel. Nu se cunosct motivele acestui gest.
01.08.2022 | 17:52
Angajata unui hotel din Creta ar fi rapit un copil Romanca a fost retinuta de politisti
O femeie din Creta ar fi răpit un copil într-un hotel. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Rethymno încearcă să înțeleagă de ce copilul de șapte ani ar fi fost răpit de angajata hotelului. Românca l-a ademenit pe copil cu suc și l-a ținut închis într-o cameră de hotel timp de o oră.

Angajata unui hotel din Creta ar fi răpit un copil

Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost reținută de Poliție și va trebui să dea explicații pentru fapta sa. Cazul este bizar, în condițiile în care femeia s-a închis în camera de hotel împreună cu copilul, timp de o oră.

ADVERTISEMENT

Băiatul de 7 ani a profitat de un moment de neatenție al femeii și a fugit din camera de hotel, potrivit Observatornews.ro. Părinții copilului sunt șocați și nu înțeleg ce punea la cale femeia, însă și-au reprimit în brațe copilul teafăr și nevătămat.

Cazul este extrem de rar și polițiștii nu înțeleg care a fost motivația femeii, mai ales că aceasta a ales să se închidă în cameră împreună cu copilul. Oamenii legii vor încerca să afle dacă i-a făcut ceva copilului în această oră, însă băiatul nu prezintă urme de violență.

ADVERTISEMENT

În România, astfel de cazuri sunt mai dese, cel mai recent fiind cel al unei fete de 15 ani răpită în plină stradă la începutul anului, în Argeș. Fata a fost luată cu forța din fața blocului unde locuia în Pitești. Fata a fost împinsă într-un autoturism de către un bărbat de 28 de ani, potrivit anchetatorilor.

“Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

ADVERTISEMENT

S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză”, explicau polițiștii în acel moment.

Din fericire și în acel caz copilul răpit a fost găsit. ”În urma cu puţin timp, minora Mustață Petruța a fost identificată, în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun”, transmitea Poliția Română.

ADVERTISEMENT
Tags: