Fotbal intern

Angajaţii FRF sunt atacaţi de fanii echipei naţionale a României. “E penibil, greţos şi revoltător!”

29.10.2018 | 18:58
Angajatii FRF sunt atacati de fanii echipei nationale a Romaniei E penibil gretos si revoltator
ADVERTISEMENT

Trei angajaţi ai FRF (Fedeaţiei Române de Fotbal) au fost atacaţi de fanii echipei naţionale după ultimele meciuri jucate de “tricolori” în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor. Grupul “Uniţi Sub Tricolor” a emis un comunicat dur prin care a dorit să scoată la iveală tacticile folosite de angajaţii lui Răzvan Burleanu.

Grupul “Uniţi Sub Tricolor” a postat pe site-ul unitisubtricolor.ro un articol intitulat “Impostorii de l FRF” şi au încercat să scoată la iveală toate evenimentele care au avut loc după meciul jucat de România cu Serbia, scor 0-0, pe “Arena Naţională”, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei naţionale a României, atac la adresa angajaţilor FRF

“În următoarele rânduri, vă vom face cunoştinţă cu câteva personaje care lucrează pentru FRF pe posturi de conducere şi respectiv formatori de opinie şi mai ales cu modul de lucru şi de comunicare specific federaţiei, unul ce ne trimite cu gândul la vremuri de tristă amintire. Dacă sunteţi într-adevăr fani ai naţionalei, vă invităm să distribuiţi şi să citiţi până la capăt acest articol şi să vedeţi cine sunt indivizii posesori ai unor fotolii călduţe şi de neclintit de la Casa Fotbalului. Începem cu Bogdan Ionuţ P. (Director Marketing & Comercial la Federaţia Română de Fotbal), cel care din calitatea pe care-o are la FRF, afirmă răspicat că fanii care au susţinut naţionala în adevăratul sens al cuvântului la meciul cu Serbia, cuantificaţi de dânsul în sub 2-3% din totalul de spectatori de pe stadion, „nu sunt suporteri“.

Se face referire, evident, la cele câteva mii de fani care au susţinut naţionala, vocal, neîncetat şi peste 90 de minute, din ambele peluze, neaşteptând vreun îndemn din partea crainicului sau goluri şi spectacol pe teren, ci susţinând necondiţionat echipa până la final, deşi pe gazon treceam prin momente grele, iar mulţi din fanii din tribune, catalogaţi adevăraţi suporteri de dânsul, deja vociferau din prima repriză. Ironia face că, pe profilul său, cei care „nu sunt suporteri“ fac obiectul materialelor foto pentru postările despre România, Ziua Naţională şi alte subiecte, la fel şi în toate spoturile publicitare video şi campaniile media ale FRF de atragere a spectatorilor la stadion, unde aceşti „non-suporteri“ sunt arătaţi în prim-plan, deoarece, de fapt, sunt singurii care aduc culoare, farmec şi viaţă stadionului…”, apare în comunicatul postat de unitisubtricolor.ro. (CITEŞTE AICI TOT COMUNICATUL CELOR DE LA UNIŢI SUB TRICOLOR)

ADVERTISEMENT
O parte din comunicatul postat de grupul “Uniţi Sub Tricolor”