Sport

Ange Postecoglou, anunț important despre Radu Drăgușin înainte de Fulham – Tottenham: „Hai să nu mai păstrăm suspansul!”

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, veste mare despre Radu Drăgușin înainte de meciul cu Fulham din Premier League.
15.03.2024 | 20:15
Ange Postecoglou anunt important despre Radu Dragusin inainte de Fulham  Tottenham Hai sa nu mai pastram suspansul
Ange Postecoglou l-a lăudat pe Drăgușin înainte de Fulham - Tottenham. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou a dezvăluit la conferința de presă că Radu Drăgușin va fi titular la Tottenham în meciul din deplasare cu Fulham. Astfel, internaționalul român își va face loc pentru prima oară în echipa de start a lui Spurs.

Ange Postecoglou, vestea momentului: Radu Drăgușin, titular în Fulham – Tottenham

Managerul australian nu s-a ascuns înainte de partida cu londonezii: „Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”. Fundașul central în vârstă de 22 de ani va profita de accidentarea suferită de Micky van de Ven.

ADVERTISEMENT

Postecoglou l-a lăudat pe Drăgușin pentru prestația din meciul cu Aston Villa„Radu a trebuit să aibă răbdare pentru a i se ivi șansa, Micky și Cristian fiind excepționali și având de jucat doar un meci pe săptămână. Spun că s-a descurcat bine la ultima sa apariție. Cred că ne poate aduce ceva diferit”.

Stoperul olandez nu va lipsi însă foarte mult de pe gazon: „Micky este singurul indisponibil de săptămâna trecută. Pot să vă spun că accidentarea sa nu este la fel de gravă ca ultima și e probabil că a ieșit de pe teren la momentul potrivit, pentru a nu risca ceva mai rău.

ADVERTISEMENT

Va lipsi mâine, dar, datorită pauza internaționale pentru meciurile interțări, suntem destul de încrezători că nu va mai lipsi prea mult”, a mai spus antrenorul lui Tottenham.

Ange Postecoglou știe cum poate Radu Drăgușin să aducă un plus în jocul lui Tottenham: „Este foarte bun la dueluri”

Tehnicianul în vârstă de 58 de ani i-a transmis un mesaj lui Radu Drăgușin: „Este o oportunitate bună pentru el. A avut o jumătate de sezon bună în Italia, pe postul său nu avem multe opțiuni.

ADVERTISEMENT

I-am spus când a sosit că trebuie să aibă răbdare, că va avea oportunitatea să joace, acum o va avea. A făcut un joc bun în meciul cu Aston Villa din etapa trecută, arată că are siguranță pe el.

Cred că poate aduce un plus echipei, este foarte puternic, foarte bun la dueluri şi cred că vom avea nevoie de asta mâine”, a concluzionat Ange Postecoglou.

ADVERTISEMENT