Sport

Angel Di Maria, atac frontal la Cristiano Ronaldo. ”Noi l-am adus pe Messi, e mult mai bun”

Angel Di Maria, mijlocașul vicecampioanei Franței PSG, l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo, despre care a spus că ar fi forțat un transfer pe Parc des Princes.
14.08.2021 | 19:26
Angel Di Maria, mijlocașul vicecampioanei Franței PSG, l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo, despre care a spus că ar fi forțat un transfer pe Parc des Princes.
ADVERTISEMENT

Internaționalul argentinian Angel Di Maria nu a ascuns niciodată că și-a dorit enorm să joace în aceeași echipă cu Lionel Messi, alături de care a evoluat doar pentru naționala ”pumelor”, câștigătoarea Copei America în această vară.

Odată rezolvat transferul lui Messi, Di Maria a ieșit la atac și l-a înțepat pe Cristiano Ronaldo, cel mai mare rival al prietenului său Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Angel Di Maria: ”Am jucat alături de Cristiano, dar Messi e altceva”

Angel Di Maria și Cristiano Ronaldo au împărțit vestiarul pe Santiago Bernabeu și au cucerit împreună nu mai puțin de șase trofee, între care La Liga, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

Însă, perioada în care au fost coechipieri la Real Madrid, nu pare să-i stârnească amintiri prea plăcute argentinianului.

ADVERTISEMENT

Acesta a declarat recent că Cristiano Ronaldo ar face orice să ajungă la PSG, dar, odată cu sosirea lui Messi pe Parc des Princes, acest lucru este imposibil

”Cristiano Ronaldo și-ar da viața să fie la PSG, dar noi l-am adus pe Messi, care, din fericire, e mult mai bun decât Cristiano!

ADVERTISEMENT

Jucătorii și calitatea lor de la PSG… ceva unic! Iar Lionel Messi e altceva. N-am văzut niciun fotbalist ca el, deși am jucat alături de Cristiano, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Bale, Benzema. 

E foarte ușor să joci cu Leo. Alergi și îți pune mingea la picior. Am o relație foarte bună cu el, chiar și în afara terenului. Cred că Messi se va simți mai bine aici decât la Barcelona”, a declarat Di Maria pentru TYC Sport.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi nu exclude sosirea lui Cristiano Ronaldo la PSG

Proprietarul clubului PSG, emirul Qatarului, Nasser Al-Khelaifi, nu este de acord cu Angel Di Maria. Finanțatorul vicecampioanei Franței și l-ar dori pe starul portughez alături de Lionel Messi, la PSG.

În această primăvară chiar s-a speculat pe ideea că portughezul ar putea ajunge la PSG, la schimb cu Mauro Icardi, fostul atacant al campioanei din Serie A, Inter Milano.

De altfel, șeicii de pe Parc des Princes sunt tot mai atrași de posibilitatea de a crea în capitala Franței un trio de vis, format din Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo.

În 2018 a ajuns CR7 pe Juventus Stadium, însă nu a reușit până acum să contribuie la cucerirea vreunui trofeu UEFA Champions League. Acesta a fost, de altfel, obiectivul campioanei Italiei atunci când a decis să achite 117 milioane de euro pe portughez. Contractul acestuia este valabil până în 2022.

ADVERTISEMENT