Nicio categorie

Angela Gheorghiu, iubire cu un tînăr mai mic cu 23 de ani

Multi credeau ca povestea de iubire dintre celebra soprana Angela Gheorghiu si tanarul Mihai Ciortea se va incheia rapid. Iata insa ca a trecut un an si cei doi se iubesc la fel de mult, in ciuda...
25.12.2014 | 13:27
Angela Gheorghiu, iubire cu un tînăr mai mic cu 23 de ani

Multi credeau ca povestea de iubire dintre celebra soprana Angela Gheorghiu si tanarul Mihai Ciortea se va incheia rapid. Iata insa ca a trecut un an si cei doi se iubesc la fel de mult, in ciuda diferentei de varsta dintre ei si a celor care nu credeau in povestea lor.

1

Angela Gheorghiu are 49 de ani, a cantat pe toate scenele mari ale lumii si a avut o casnicie nefericita cu tenorul italian Roberto Alagna.

2

Anul trecut, Angela Gheorghiu s-a indragostit de un roman, cu 22 de ani mai tanar ca ea. Mihai Ciortea are 26 de ani si este medic stomatolog la o clinica pentru copii. Apropiatii sustin ca cei doi s-au cunoscut prin intermediul parintilor barbatului, care sunt prieteni de cativa ani cu Angela Gheorghiu.

3

Diferenta de 22 de ani pare sa nu conteze. Cei doi sunt mereu impreuna, au colindat intr-un an aproape toata planeta, iar pozele cu ei arata o femeie fericita si un barbat indragostit.

4

Angela Gheorghiu nu este numai celebra in toata lumea, ci si una dintre cele mai bine platite artiste. Conform publicatiei franceze Le Figaro, Angela Gheorghiu se afla in topul starurilor de opera, cu aproape 13 milioane de euro castigati din spectacole. Doar pentru o seara pe scena, romanca incaseaza aproximativ 15.000 de euro, iar pentru un turneu – 200.000 de euro.

5

 SURSA: wowbiz.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri