News

Angela Merkel are probleme de sănătate! I s-a făcut rău in timpul unei ceremonii. FOTO

18.06.2019 | 21:17
Angela Merkel are probleme de sanatate I sa facut rau in timpul unei ceremonii FOTO

Cancelarul Angela Merkel a speriat întreaga asistență după ce a început să tremure necontrolat în timpul unei vizite oficiale! Incidentul i-a făcut pe toți să se întrebe dacă cea mai puternică femeie din Uniunea Europeană ar putea să aibă probleme serioase de sănătate.

Angela Merkel a tremurat necontrolat la o întâlnire oficială, la Berlin!

Momentul a fost filmat și publicat de toate televiziunile din Germania, pentru ca mai apoi imaginile să se viralizeze în întreaga lume! Cancelarul german a început să tremure necontrolat în timpul ceremoniei de primire la Berlin a noului preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Cancelarul german Angela Merkel părea că abia se mai ține pe picioare din cauza spasmelor foarte puternice. Chiar dacă se vedea cu ochiul liber că nu se simte bine, cancelarul Germaniei a continuat ceremonia și a dus-o chiar la bun sfârșit.

Angela Merkel a tremurat și în timpul unei vizite în Mexic, însă a spus că a fost deshidratată

Întrebată de jurnalişti dacă sunt motive de îngrijorare în privinţa sănătăţii sale, Angela Merkel a spus că nu e nimic serios și că era doar deshidratată. Numai că presa din Germania a tras un serios semnal de alarmă pornind de la faptul că un astfel de eveniment neplăcut s-a repetat și în trecut, în timpul unei vizite alui Merkel în Mexic.

Cancelarul german, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a spus și data trecută că de vină este tot deshidratarea. De o lună, Berlinul se confruntă cu temperaturi ridicate şi cu soare puternic în cea mai mare parte a timpului, marţi înregistrându-se 30 de grade Celsius.

Angela Merkel este cancelar al Germaniei din anul 2005 şi în acest interval nu a existat nicio îngrijorare publică majoră în legătură cu starea sa de sănătate. Ea a anunţat că va renunţa la funcția sa înaintea de viitoarele alegeri federale, stabilite în prezent pentru 2021.

Tags: