News

Angela Merkel și Obama, fotografia care a devenit virală. Cum au fost surprinși cei doi, la Berlin

07.04.2019 | 17:33
Angela Merkel si Obama fotografia care a devenit virala Cum au fost surprinsi cei doi la Berlin

Angela Merkel și Barack Omaba au fost fotografiați la Berlin. Fostul președinte al Americii a avut o întâlnire, în cadrul zilei de sâmbătă, cu Merkel. Evenimentul în cauză a fost viral în presa de peste hotare, totul datorită unui gest tandru pe care l-a făcut cancelarul Germaniei. Angela l-a îmbrățișat cu afecțiune pe prietenul său Barack. Relația de prietenie dintre cei doi este deja știută. De asemenea, se mai cunoaște și faptul că, după ce Obama a plecat de la Casa Albă, Merkle a avut o relație destul de tensionată cu președintele actual al Statelor Unite ale Americii. Ce s-a discutat la conferința de la Berlin la care au luat parte?

Angela Merkel, gest tandru pentru Barack Obama surprins de fotografi

Relația frumoasă de prietenie dintre Barack Obama și Angela Merkel este cunoscută, astfel că cei doi nu se sfiesc să-și arate gesturi prin care să se recunoască aceasta. De curând, în cadrul întâlnirii de la Berlin a celor doi, Angela i-a ferit un gest tantru fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, așa că l-a îmbrățișat extrem de afectiv. După plecarea lui Obama de la Casa Albă, Merkel a avut o relație tensionată cu Donald Trump, actualul președinte al SUA. Cancelarul îl numește “dragul meu Barack” pe prietenul său bun.

Angela Merkel și Barack Obama, surprinși făcându-și un gest tandru și prietenesc, după conferința de la Berlin
Angela Merkel și Barack Obama, surprinși făcându-și un gest tandru și prietenesc, după conferința de la Berlin

Barack Obama, conferință la Berlin

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a susținut o conferință în fața a sute de tineri în care a discutat despre lupta dintre democrația liberă și populismul de extremă dreaptă. “Naționalismul, în special cel de extremă dreapta, este în plină ascensiune. Știm unde duce asta. Europa știe mai bine decât oricine unde duce asta. Duce la conflict, vărsare de sânge și catastrofă”, a spus fostul Președinte american despre principala bătălie a Europei.