Life

Angela Rusu are de ce să fie mândră! Cum arată fiica cea mică a artistei, care a împlinit recent 18 ani – Foto

27.08.2020 | 13:40
Angela Rusu are de ce sa fie mandra Cum arata fiica cea mica a artistei care a implinit recent 18 ani  Foto
Angela Rusu este o interpretă de muzică populară din România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Angela Rusu este una dintre cele mai ascultate cântărețe de muzică de petrecere din România. Cântăreața din județul Cluj este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Angela Rusu are două fete

Puțini știu că pe lângă o muziciană devotată muncii sale, scenei și fanilor, este și o mamă exemplară. Angela are două fete extrem de frumoasă, pe Larisa, în vârstă de 25 de ani și pe Rebeca, mezina familiei, devenită majoră de curând.

ADVERTISEMENT

Rebeca și-a făcut majoratul alături de mama și sora ei, iar de la folcloristă a primit un cadou cu totul special.

Petrecerea de majorat s-a desfășurat la o terasă de fițe din Cluj Napoca, respectându-se regulile impuse în perioada în care trăim, a pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Angela i-a făcut cadou Rebecăi o mașină sport, un autovehicul la care fata artistei tânjea de mai multă vreme, așteptând cu nerăbdare vârsta majoratului pentru a o putea conduce.

Două petreceri de majorat pentru mezina Rebeca

„Mă simt fericită și împlinită. Rebeca a devenit majoră, Larisa este deja la casa ei, poate ne surprinde și cu un nepoțel. Am doua fete mari, deștepte.

ADVERTISEMENT

Ne-am distrat foarte bine la majoratul prințesei. Inițial, am făcut ceva restrâns doar cu familia, iar săptămâna trecută am sărbătorit la o terasă și a fost ca la nuntă: candybar, cocktail bar, mâncăruri bune, muzică pe măsură. Acum ne pregătim să îi cumpărăm o mașină sport, în octombrie, după ce dă examenul”, a povestit Rusu, potrivit spynews.ro.

Rebeca a avut, de fapt, parte de două petreceri. În prima seară au participat doar ce tineri, iar la al doilea party s-a strâns și o parte din crema muzicii populare românești.

ADVERTISEMENT

Au fost invitați Cornelia și Lupu Rednic, Lena Miclăuș și Septimiu Marișca, printre alții.

Muziciana a postat pe pagina personală de Instagram câteva imagini cu ea și cele două fete, pe care le iubește ca pe ochii din cap.

fiică angela rusu
Rebeca, fiica artistei Angela Rusu, deja majoră. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT