Life

Angela Rusu, botez fastuos pentru fetița ei. Câte perechi de nași a avut Maria Anais

Angela Rusu și Marius Moldovan și-au botezat fetița cu mare fast. Evenimentul a avut loc la Cluj, iar cântăreața nu s-a uitat la bani.
21.09.2021 | 15:49
Angela Rusu, botez fastuos pentru fetița ei. Câte perechi de nași a avut Maria Anais. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

A fost petrecere mare. Angela Rusu și-a creștinat fetița în vârstă de patru luni. Micuța a avut două perechi de nași, Mihaela și Silviu Prigoană, dar și Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu.

Petrecerea a avut loc într-un complex de lux, iar cântăreața de muzică populară și soțul acesteia nu s-au uitat la bani. Totul a costat aproximativ 25.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Printre interpreții de muzică populară care i-au fost alături Angelei Rusu s-au numărat Aurel Tămaș, Marius Ciprian Pop, Nicu Paleru sau Săndel Mihai.

Angela Rusu, botez fastuos pentru fetița ei

În urmă cu câteva zile, Angela Rusu a botezat-o pe micuța Maria Anais. Cântăreața de muzică populară și soțul acesteia nu s-au uitat la bani, iar petrecerea a fost fabuloasă. Evenimentul a avut loc într-un local de lux.

ADVERTISEMENT

Totul a fost pus la punct în cel mai mic detaliu, de la decorațiuni, până la meniurile extravagante. Soțul cântăreței a comandat special un castel de joacă pentru cei mici care a costat 2000 de euro

La petrecere au fost peste 200 de invitați, iar cel care a întreținut atmosfera a fost Dan Bittman. În total, artista și Marius Moldovan au scos din buzunar aproximativ 25.000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni.

Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a spus cântăreața pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Dintre invitați nu puteau lipsi nici colegii de breaslă ai artistei. Printre aceștia s-au numărat Aurel Tămaș, Marius Ciprian Pop, Nicu Paleru sau Săndel Mihai cu soția sa, Aurora.

Câte perechi de nași a avut Maria Anais

Angela Rusu a dorit ca fetița să aibă două nașe. Astfel, Maria Anais a fost botezată de Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și de Mihaela și Silviu Prigoană. La biserică, artista le-a rugat pe nașe să poarte costume tradiționale.

Angela Rusu mai are două fete, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). În vara acestui an, cântăreața a devenit și bunică.

ADVERTISEMENT