Life

Angela Rusu, însărcinată a treia oară, la 46 de ani. Ce nume va purta copilul

10.01.2021 | 13:02
Angela Rusu insarcinata a treia oara la 46 de ani Ce nume va purta copilul
Angela Rusu, însărcinată a treia oară, la 46 de ani. Ce nume va purta copilul. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului are o nouă mămică la început de an, după ce Angela Rusu a anunțat că este însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea copil. Interpreta de muzică populară a făcut anunțul în urmă cu câteva ore pe canalul ei de YouTube. 

Angela Rusu a dat vestea cea mare, așteptând deja un al treilea copil în familia ei, informează wowbiz.ro. Interpreta mai are două fete, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani).

ADVERTISEMENT

Extrem de emoționată și fericită de această veste, cântăreața a dezvăluit și sexul copilului. Angela Rusu urmează să dea naștere unei fetițe, după cum a anunțat în urmă cu puțin timp.

Angela Rusu, însărcinată a treia oară, la 46 de ani. Ce nume va purta copilul

Angela Rusu, o vedetă cunoscută în lumea muzicii populare, a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, la 46 de ani! Interpreta a început anul cu multă fericire și știe deja sexul copilului.

ADVERTISEMENT

Artista așteaptă o fetiță și s-a gândit la un nume potrivit pentru ea, și anume „Măriuca”. Angela Rusu a ales acest nume pentru că este unul tradițional românesc și sună foarte bine, deși celelalte fete ale cântăreței au nume total diferite, Larisa, respectiv Rebeca.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!

ADVERTISEMENT

(…) Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a anunțat vedeta pe canalul ei de YouTube.

Totodată, artista și-a propus ca în 2021 să posteze mai des pe canalul ei de YouTube, pentru a ține legătura cu fnii care o apreciază. Angela Rusu a primit sute de comentarii la videoclipul postat, în care admiratorii i-au transmis numi felicitări și gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu arată incredibil la 46 de ani

Deși are o vârstă destul de înaintată, vedeta nu se teme că sarcina i-ar putea aduce probleme și așteaptă cu bucurie venirea pe lume a fetiței. La 46 de ani, cântăreața de muzică populară se poate lăuda cu un aspect fizic de invidiat, putând foarte ușor să concureze cu femeile cu două decenii mai tinere.

În 2020, Angela Rusu a reușit să slăbească 26 de kilograme, urmând sfatul medicului ei nutriționist, care s-a dovedit a fi de folos. După doi ani în care s-a ținut de dietă, vedeta parcă a întinerit cu cel puțin zece ani, având o siluetă fără cusur.

„Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana. 

În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate (…) Pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu”, a explicat vedeta în vara anului trecut, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT