Life

Angela Rusu, povestea de viață care bate orice film de la Hollywood. A născut la 47 de ani al treilea copil, are un frățior de doar 5 ani și o mamă vitregă de 34 de ani

Angela Rusu are o viață ca-n producțiile americane. A devenit mamă la 47 de ani și are un frate de doar 5 ani. Mama vitregă e mai mică decât ea.
07.10.2022 | 17:44
Angela Rusu povestea de viata care bate orice film de la Hollywood A nascut la 47 de ani al treilea copil are un fratior de doar 5 ani si o mama vitrega de 34 de ani
Angela Rusu, o viață ca-n producțiile americane. A devenit mamă la 47 de ani și are un frate de doar 4 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață care bate orice film de la Hollywood. Celebra artistă a născut la vârsta de 47 de ani al treilea copil, are un frățior de doar 5 ani și o mamă vitregă de 34 de ani.

Angela Rusu, o viață ca-n producțiile americane. A devenit mamă la 47 de ani și are un frate de doar 5 ani

Angela Rusu are o viață demnă de producțiile americane. Interpreta a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 47 de ani, o fetiță care a primit numele Maria, fiica sa cea mare dăruindu-i la rândul său o nepoată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are un tată în vârstă de 74 de ani care este căsătorit cu o femeie de 34 de ani, povestea familiei sale fiind una potrivită pentru un scenariu de film. Mama sa vitregă e cu 13 ani mai tânără decât vedeta și a născut în urmă cu 5 ani un băiețel ceea ce înseamnă că bruneta are un frate mai mic.

„Ne înțelegem foarte bine, eu cu mama vitregă. E cu 13 ani mai tânără. Important a fost ca tatăl meu să fie fericit La noi în familie fericirea contează cel mai mult. Am zis, dacă tu așa consideri.

ADVERTISEMENT

Dacă ești fericit cu ea, eu sunt de acord cu decizia ta! Tatăl meu e ocupat cu firma, dar îl văd că are timp și pentru fratele meu vitreg”, spunea Angela Rusu la un moment dat despre relația figurii paterne cu o femeie mai mică cu 40 de ani, notează cancan.ro.

Angela Rusu, mamă pentru a patra oară? Ce a declarat soțul artistei

Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară la 47 de ani și nu exclude posibilitatea să rămână însărcinată din nou. Cântăreața de muzică populară consideră că a meritat să apeleze la fertilizarea în vitro.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a dat-o pe Măriuca și că am reușit să îl fac fericit pe Marius. Eu având fetele deja mari, Larisa avea 27 de ani, Rebeca 19 ani.

Nu neapărat că nu mi-am dorit, dar el și-a dorit foarte mult și pentru că merită. A meritat să fac acest efort.

ADVERTISEMENT

El doarme cu ea, eu n-am dormit cred că legat două săptămâni cu ea de când am născut. Tati are grijă de ea, cu buni și eu, bineînțeles”, a spus Angela Rusu în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Soțul cântăreței de muzică populară, Marius Moldovan, a mărturisit că-și dorește să devină tată pentru a doua oară. Cu această ocazie bruneta a subliniat că are un embrion pe care îl mai poate folosi pentru o viitoare sarcină.

În următorii 5 ani acesta va fi păstrat în azot lichid la temperatura de -196˚Celsius, într-o clinică de specialitate, Angela Rusu precizând că două persoane care citeau în stele i-au spus la un moment dat că va fi mamă și de băiat.

ADVERTISEMENT