Life

Angela Rusu și tatăl ei, pentru prima oară la tv. Soția părintelui artistei este mai mică decât ea cu 14 ani. Cum se înțeleg cele două – Video

14.09.2020 | 18:15
Angela Rusu si tatal ei pentru prima oara la tv Sotia parintelui artistei este mai mica decat ea cu 14 ani Cum se inteleg cele doua  Video
Angela Rusu, prima apariție publică alături de tatăl ei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Angela Rusu, cea mai carismaică interpretă de muzică de petrecere din Ardeal, a apărut pentru prima oară la televizor împreună cu tatăl ei și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața ei de dincolo de scenă.

Angela Rusu, dezvăluiri picante din familia ei

Cântăreața de muzică folclorică a intrat în dialog cu tatăl ei, care se află în Gherla, județul Cluj, și i-a mulțumit, printre altele, pentru felul în care a crescut-o, făcându-i o frumoasă declarație de iubire care i-a emoționat pe toți.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit apoi că are norocul unui tată deschis la minte, atât de open-minded încât s-a cuplat cu o femeie mult mai tânără chiar decât ea.

Diferența de vârstă dintre Angela Rusu și mama ei vitregă este de 14 ani, însă asta nu o incomodează pe muziciană, căci a spus că dacă tatăl ei este fericit, atunci ea nu are ce să comenteze, semn că se înțelege bine cu partenera acestuia.

ADVERTISEMENT

Mama vitregă a artistei e cu 14 ani mai mică decât ea: „Diferența de vârstă dintre tata și Dana este de 40 de ani”

„Dana are 32 de ani, dar să știi că ne înțelegem foarte bine. Cel mai important este că tatăl meu e fericit. Nu vorbesc de complezență. Toată viața a avut nevoie de liniște, de o femeie care să îl înțeleagă și să îl susțină.

În zbuciumul ăsta al vieții nu poate avea o nevastă cicălitoare. Diferența dintre tata și Dana este de 40 de ani, dar nu se vede. Mă bucur că suntem în sfârșit o familie așa cum mi-am dorit eu”, a spus Angela Rusu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Îl iubesc foarte mult pe tatăl meu. Îl respect. Este modelul meu de om în viață. Așa părinte și-ar dori toți copii. Am compus o melodie pentru el, este modul meu de a-i mulțumi pentru tot”, a declarat Angela cu vocea tremurândă, cu lacrimi în ochi.