Life

Angela Similea a dezvăluit marele secret. Cum reușește să arate atât de bine la 74 de ani: „Nu țin diete”

06.09.2020 | 19:23
Angela Similea a dezvaluit marele secret Cum reuseste sa arate atat de bine la 74 de ani Nu tin diete
ADVERTISEMENT

Deși anii au trecut și a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor, Angela Similea a rămas la fel de frumoasă și elegantă ca în ziua în care urca timidă pentru prima dată pe scena Cerbului de Aur și ridica publicul în picioare cu vocea sa inconfundabilă.

În aceste condiții, nu e de mirare că multă lume a încercat pe toate căile posibile să afle cum reușește să sfideze trecerea timpului. Ei bine, într-un interviu acordat recent, îndrăgita interpretă de muzică ușoară le-a făcut pe plac admiratoarelor și a dezvăluit secretul din spatele formei sale de invidiat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o îngrijire adecvată a tenului și a pielii, alături de o viață cât mai echilibrată cu putință. „Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femeie, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pilea noastră încă de tinere”, susține artista.

Angela Similea și secretul tinereții. Cum reușește să arate atât de bine la 74 de ani

Nu ţin diete, dar am un regim alimentar echilibrat. Nu beau, nu fumez şi nu merg la femei (n.r. râde). Pe scurt, nu am avut niciodată vicii în viața mea”, a dezvăluit Angela Similea în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Dincolo de îngrijirea tenului și a pielii, aceasta consumă carne de porc doar o dată pe an, a renunțat definitiv la dulciuri, meniul zilnic nu conține mai mult de două felii de pâine și nici vorbă de prăjeli în alimentația sa. De asemenea, se hidratează constant și nici nu vrea să audă de băuturi carbogazoase.

Desființată de fostul soț. O acuză că a înșelat-o inclusiv cu nașul de cununie

Deși ocupă un loc de cinste în topul celor mai bune voci din istoria muzicii ușoare românești, alături de nume precum Corina Chiriac, Dan Spătaru sau Aurelian Andreescu, cariera de jumătate de secol riscă să-i fie umbrită de un scandal în care s-a trezit implicată brusc și fără voia ei.

ADVERTISEMENT

Stabilit de ani buni în Belgia, țara sa adoptivă, Sorin Movileanu, bărbatul căruia i-a dăruit singurul copil, pe Sorin Hilgen, își cataloghează fosta soție drept „o femeie fără niciun Dumnezeu” și susține că aceasta a călcat strâmb de nenumărate ori pe durata căsniciei.

Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov.

ADVERTISEMENT

După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi , după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară.

Când am cunoscut-o, Angela era o amatoare. Eram chitarist-basist în orchestra radio. Şi i-am pregătit o piesă pentru un trofeu în Bulgaria. Ea mai fusese o dată şi era foarte supărată că nu luase nimic. A mers la un trofeu şi a câştigat.

La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt. Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om.

Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea…Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații. Angela Similea nu are niciun pic de Dumnezeu. Toți cei cu care s-a culcat erau căsătoriți. S-a culcat și cu Piersic, și cu nasul nostru, Titus Munteanu, și cu Marcel Dragomir”, a declarat Sorin Movileanu.

ADVERTISEMENT