News

Angela Similea a pierdut tot în doar 10 ani! Dramele trăite și persoanele care au părăsit-o

10.04.2019 | 12:11
Angela Similea a pierdut o avere impresionantă în 10 ani! Cum s-a întâmplat totul?

Angela Similea pare că nu mai trece odată peste perioada proastă care o tot urmărește de mai bine de zece ani. Regina muzicii ușoare românești a trecut printr-un șir de evenimente triste. Averea lăsată în urmă de fostul soț, Victor Surdu, a fost cea pentru care s-a luptat în toți aceștia ani. Interpreta a pierdut mai multe proprietăți și persoane dragi pe parcursul proceselor.

Angela Similea a pierdut numeroase proprietăți!

Angela Similea, alături de regretatul soț, Victor Surdu, au pierdut lupta cu ratete la bancă în anul 2009. Din păcate, alte datorii s-au adunat. Cum o problemă nu vine niciodată singură, mama ei s-a îmbolnăvit destul de grav în acel an. În 2010, Angela Similea și Victor Surdu au fost executați silit de bancă, în martie, an în care cea care i-a dat viață s-a stins.

În 2012 a pierdut apartamentul și alte două proprietăți din Afumați-Ilfov, în 2013 a murit nașul artistei, Titus Munteanu. Anul 2014 a fost marcat de scoaterea la vânzare a conacului din Belciugatele, vilă cu două etaje și 16 camere, aflată pe o suprafață utilă de 1.000 de mp. În 2017 fratele cântăreței s-a stins și el din viață, moment în care Angela Similea a fost dărâmată de durere, iar în 2018 a decis să se retragă de tot din muzică.

Angela Similea a pierdut extrem de multe persoane și proprietăți în ultimii 10 ani
Angela Similea a pierdut extrem de multe persoane dragi și proprietăți în ultimii 10 ani

Angela Similea, povești de dragoste

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat Piersic.