News

Angela Similea a renunțat la cea mai scumpă amintire de la Victor Surdu! Motivul dureros pentru care a făcut asta

01.04.2019 | 11:15
Care este motivul pentru care Angela Similea a renunțat la o amintire importantă de la Victor Suciu?

Angela Similea a renunțat la o amintire foarte importantă rămasă de la Victor Surdu, anume conacul de la Belciugatele, în favoarea fiicelor sale vitrege. După ce ani la rând s-a chinuit să vândă moșia în cauză, Angela Similea a decis să lase pe mâna fiicelor din prima căsătorie a lui Victor Surdu tot. Acum, doamna muzicii ușoare românești nu mai deține nicio proprietate în România. Pentru ce s-a luptat în instanță?

Angela Similea a renunțat la moșia de la Belciugatele a lui Victor Surdu

Angela Similea a încredințat vila de la Belciugatele fiicelor pe care Victor Surdu le-a avut din prima căsătorie pentru că stă mai mult în străinătate. După ani mulți în care a încercat să vândă locuința, aceasta a renunțat în cele din urmă, fără a mai avea o pretenție financiară. Cu toate acestea, fetele îi sunt sprijin artistei în procesul pe care îl are cu fratele lui Victor Surdu, Gabriel Surdu.

Lupta în instanță se duce pentru moștenirea lăsată de mama celor doi: O casă de 104 mp în satul Vișani, comuna Bârnova, județul Iași și un teren de 7.000 mp. Gabriel Surdu vrea să ridice un cartier de case în acel loc, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de acordul fiicelor Ștefania Monica și Afrodita Victorița, dar și de cel al Angelei Similea.

Angela Simiea a renunțat la moșia de la Belciugatele a lui Victor Surdu, în favoarea fiicelor acestuia
Angela Simiea a renunțat la moșia de la Belciugatele a lui Victor Surdu, în favoarea fiicelor acestuia

Angela Similea, despre Victor Surdu

”Era bolnav, cu cateva zile inainte de a pleca si s-a ridicat de pe pat si s-a asezat la pian si a inceput sa cante o piesa de a mea: “Ce-ar fi sa fiu”. Si la cateva zile dupa aceea a plecat. El a plecat iubind”

, a mărturisit cu lacrimi in ochi Angela Similea, despre decesul ultimului său soț.