Life

Angela Similea, decizie radicală la 75 de ani. Solista și-a înregistrat numele la OSIM

Angela Similea este una dintre vocile românești care a încântat generații întregi de tineri, de aici și numele său care va rămâne în istorie pentru mulți ani de acum înainte.
02.01.2022 | 08:19
Angela Similea decizie radicala la 75 de ani Solista sia inregistrat numele la OSIM
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a luat o decizie radicală la 75 de ani, după ce ultimii ani au prins-o departe de scena muzicală. Solista a apărut în public în urmă cu mai bine de 2 ani și jumătate.

Vedeta, care o perioadă lungă de timp a fost alături de Florin Piersic cuplul anilor 70, a hotărât să-și înregistreze numele la OSIM. Potrivit wowbiz.ro, se întâmpla în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

Mult mai atentă la renumele și reputația sa, Angela Similea este „marcă înregistrată” pentru mai multe domenii de activitate, printre care se numără: educație, instruire, divertisment, activități culturale și sportive.

Angela Similea, atentă la renumele său. Cântăreața a devenit marcă înregistrată

Regina muzicii ușoare din România, pe numele său complet Angela Ioana Similea, s-a asigurat în felul acesta că nimeni nu se mai poate folosi de munca sa de o viață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nicio persoană nu mai are dreptul să folosească numele fără acordul ei, în felul acesta solista asigurându-se că versurile pieselor sale nu se vor pierde în zadar.

Mai mult decât atât, decizia artistei poate fi interpretată și ca o poliță de asigurare având în vedere datoriile pe care le-a strâns în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Angela Similea a fost nevoită să scoată la vânzare toate proprietățile din București, obstacolele din viața personală fiind unele care au adus-o să piardă aproape tot.

Din cauza unor credite făcute la bancă, artista de muzică ușoară a vândut vila în care a locuit cu politicianul Victor Surdu. Vedetei i-a fost dificil să stea singură în 16 camere.

ADVERTISEMENT

Angela Similea, mândră de unicul ei fiu, Sorin

Acesta este unul dintre motivele pentru care cântăreața locuiește de circa 10 ani pe la prieteni sau peste hotare, acolo unde s-a stabilit fiul ei, împreună cu familia.

Sorin, născut în timpul celui de-al doilea mariaj, locuiește de peste 20 de ani în Statele Unite ale Americii. Cariera sa este construită în domeniul IT și are un venit generos în fiecare lună.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens.

Mi se pare imens. Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Angela Similea, notează click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei