News

Angelica, mama lui Cătălin Moroșanu, despre participarea fiului la Ferma, de la Pro TV: “Urăşte trădătorii”

20.03.2019 | 20:53
Angelica mama lui Catalin Morosanu despre participarea fiului la Ferma de la Pro TV Uraste tradatorii

Mama lui Cătălin Moroșanu, Angelica, a vorbit, în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, despre participarea, dar și despre evoluția băiatului ei de la ”Ferma”. Aceasta, ca orice părinte, speră ca fiul ei să câștige, iar printre rânduri, a dezvăluit și că luptătorului nu îi plac și nu iartă trădătorii, însă și că face tot posibilul să nu își facă dușmani.

Agelica, mama lui Cătălin Moroșanu, a vorbit despre participarea fiului la Ferma

„Eu, ca orice mamă, sper să-mi câștige băiatul, dar toți au șanse”, a spus mama lui Moroșanu. Supranumit și Moartea din Carpați, a pășit în reality-show-ul de la Pro Tv încrezător, neștiind că va da ce femei care să-l facă să nu mai creadă vreodată în una.

Este vorba despre Brigitte, care și-a spus oful de fiecare dată în fața luptătorului, s-a sfătuit și și-a împărțit mâncarea cu acesta, dar căruia ”i-a făcut capul calendar”, din spusele lui, în momentul în care prietenia sa cu Ioana Filimon s-a încheiat în condiții nefavorabile.

Angelica, mama lui Cătălin Moroșanu, despre participarea fiului la Ferma, de la Pro TV: “Urăşte trădătorii”
Mama celui supranumit Moartea din Carpați dorește ca fiul acesteia să câștige

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, protagoniștii unor scene incitante

Cu toate acestea, după duelul celor două, cel în care toată lumea credea că Brigitte a părăsit concursul, ea ajungând, de fapt, în cabana bandiților, s-au împăcat și și-au continuat prietenia, însă parcă nu ca în alte dăți. Concurenții, bandiții și fermierii, spun despre fosta soție a lui Ilie Năstase că oscilează între cele două ”clanuri”.

Cert este că, oricât s-ar muta dintr-un grup în altul, pare să îi placă în brațele unui singur om, Florin Pastramă. În ediția trecută, cei doi au fost protagoniștii unor scene incitante, care au lăsat publicul cu gura căscată. Aceștia par să nu mai aibă niciun fel de inhibiții față de cei din jur, Brigitte acceptând să fie masată de Pastramă.