Life

Angelica Stoican, dezvăluiri despre drama care a marcat-o: ”Când am revenit plângeam în hohote”

Angelica Stoican a fost în moarte clinică în urmă cu peste 30 de ani, cântăreața de muzică populară dezvăluind trăirile pe care le-a avut perioada aceea. Ce a simțit vedeta.
25.07.2022 | 22:50
Angelica Stoican dezvaluiri despre drama care a marcato Cand am revenit plangeam in hohote
Angelica Stoican și drama care i-a marcat viața. Prin ce a trecut artista după Revoluție. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Solista a făcut dezvăluiri despre drama care a marcat-o. Se întâmpla imediat după Revoluția din 1989, artista precizând că are amintiri de atunci care îi dau fiori. De atunci a căpătat o teamă pe care a învins-o cu greu.

Angelica Stoican și drama care i-a marcat viața. Prin ce a trecut artista după Revoluție

Angelica Stoican a trăit o cumpănă mare în urmă cu peste 30 de ani și a fost la un pas să-și piardă viața. Interpreta de muzică populară a revenit la realitate cu ochii în lacrimi și cu imaginea unui bărbat în minte.

ADVERTISEMENT

„Am fost în moarte clinică, imediat după Revoluție. Dar am scăpat ca prin urechile acului! A fost o răscruce, o cumpănă peste care am trecut.

Îmi amintesc că era un chip de om cu barbă și cu o față ovală, imens.Când am revenit plângeam în hohote, de ce m-au adus.

ADVERTISEMENT

«De ce m-ați luat, era așa frumos!». A fost cumplită treaba, câțiva ani am plecat în Franța, la medici, și aveam o teamă. Am scăpat de această teamă cu credința. 

Doctorii mi-au spus să încerc să nu scormonesc cu inteligența întâmplarea, ca să nu mă marcheze momentul respectiv”, a povestit Angelica Stoican, notează starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Angelica Stoican, teamă uriașă de doctori

Angelica Stoican își amintește că o perioadă destul de lungă a mers la foarte mulți doctori atât din țară, cât și din străinătate. Artista a mers cel mai mult în Franța, precizând că a scăpat de frică datorită credinței sale.

Vedeta în vârstă de 72 de ani spune că nu a mai avut mari probleme de sănătate de atunci, asta pentru că și-a pus toată încrederea în cadrele medicale și în cel de Sus, lucru insuflat chiar de familia sa „curată”.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are o carieră de succes pe scena muzicală, după ce o perioadă de 7 ani a fost cadru didactic la școlile din satele mehedințene. Are în palmares foarte multe premii și melodii frumoase.

ADVERTISEMENT