Life

Angelica Stoican, poveste de dragoste interzisă cu tatăl fiicei sale. A rămas gravidă cu un bărbat însurat

Angelica Stoican, poveste de dragoste interzisă cu tatăl fiicei sale. Cântăreața a rămas însărcinată cu un bărbat însurat.
02.12.2022 | 22:03
Angelica Stoican poveste de dragoste interzisa cu tatal fiicei sale A ramas gravida cu un barbat insurat
Angelica Stoican, poveste de dragoste interzisă cu tatăl fiicei sale. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Angelica Stoica, mama Niculinei Stoican, a avut o poveste de viață aparte. Aceasta s-a îndrăgostit de un bărbat „interzis” cu care a ajuns să facă și un copil.

Angelina Stoican a suferit enorm din dragoste. A rămas gravidă cu un bărbat însurat

Angelina Stoican a avut parte de o lecție foarte grea de la viață pentru că nu a putut fi niciodată cu bărbatul pe care l-a iubit, deși i-a dăruit o fiică.

ADVERTISEMENT

Mama Niculinei Stoican s-a îndrăgostit de profesorul său de literatură pe când era în clasa a VII-a și lucrurile au început să se dezvolte între ei chiar și după ce tânăra a mers la liceu.

Adolescentă fiind, tânăra Angelina Stoican simțea o iubire foarte mare pentru cel care i-a fost profesor ani de zile și tocmai de aceea nici nu a început o altă relație și nu a lăsat alt bărbat să se apropie de ea.

ADVERTISEMENT

„El mi-a fost profesor de literatură. Din clasa a VII-a a început povestea… era un om foarte moral, nu avea ieșiri, dar pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el. Nu știam eu ce e dragostea, era ceva platonic, îmi scria poezii, scrisori.

Apoi am plecat la liceu unde îmi făceau și alți băieți curte dar eu simțeam că sufletul meu este aprins, era păcat să dau naștere la alte legături”, i-a mărturisit Angelica Stoican regretatului Aurelian Preda într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Fiica ei nu și-a cunoscut niciodată tatăl

Până la urmă, relația dintre cântăreața de muzică populară și bărbatul însurat a evoluat, iar ea a rămas însărcinată cu Niculina Stoican, ajunsă și ea o faimoasă artistă.

Familia bărbatului pe care îl iubea au obligat-o să facă un test de paternitate pentru că nu au crezut așa ceva, iar bărbatul nu a părăsit-o niciodată pe soția lui.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican nu a vorbit niciodată cu tatăl ei și nici măcar la înmormântarea sa nu a putut merge pentru că soția lui nu a vrut să audă de așa ceva.

ADVERTISEMENT