Life

Angelina Jolie a călătorit în Ucraina. Ce speculează rușii despre vizita actriței în Liov

Angelina Jolie se află într-unul din orașele din Ucraina, unde din 24 februarie 2022 este război. Celebra actriță nu a putut sta departe de refugiați.
01.05.2022 | 21:37
Angelina Jolie a calatorit in Ucraina Ce speculeaza rusii despre vizita actritei in Liov
Angelina Jolie, prezentă în orașul Liov din Ucraina. Actrița este alături de refugiați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
01-05-2022
18:35

Scopul actriței în Ucraina

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, susține că vizita actriței Angelina Jolie în vestul Ucrainei a avut un alt scop decât cel de a susține cauza refugiaților. 

„Ei o cheamă pe cea mai populară reprezentantă a lumii- Angelina Jolie. Este atât de ușor să păcălești o persoană obișnuită: Actrița de renume mondial a intrat în focul rachetei în Ucraina.

Ea a vizitat refugiați sirieni și africani înfometați. Asemenea încercări sunt foarte ușor de citit, sunt naive și primitive. Lanțul logic este acesta: popularitatea trebuie să funcționeze pentru populism”, a spus politicianul rus, notează Antena 3

Vedeta a călătorit la Liov, acolo unde a fost surprinsă în urmă cu câteva ore. Starul internațional se află în zona respectivă pentru a fi alături de refugiații ucraineni pentru că este emisar special a Înaltului Comisar al ONU pentru Refugiați.

Angelina Jolie, prezentă în orașul Liov din Ucraina. Actrița este alături de refugiați

Angelina Jolie, care este Ambasadoare a Bunăvoinței UNICEF din 2001, a vizitat în trecut un spital în care erau internați numeroși copii răniți în conflictul dintre Rusia și Ucraina, iar acum a plecat direct în țara distrusă de război.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în urmă cu o lună când vedeta a ajuns la Roma pentru a sta de vorbă cu cei mici, dar și pentru a le alina durerea pierderii persoanelor dragi.

Acum, frumoasa șatenă a fost surprinsă într-o cafenea din Liov, din vestul țării, unde actrița a fost filmată de persoanele care se aflau în interior, conform Kyiv Post.

ADVERTISEMENT

Angelina Jolie nu a ieșit în evidență prin stilul vestimentar, ci a purtat o pereche de pantaloni de trening și o bluză. Rucsacul mare și încăpător nu a lipsit din spatele actriței, la fel și un bodyguard. Din videoclip se poate observa că au existat și oameni care i-au cerut autografe și nu au trecut cu vederea prezența sa.

Angelina Jolie, într-o cafenea din vestul Ucrainei

Filmarea a fost distribuită în mediul online, asta și pentru că vedeta a sprijinit Ucraina încă din prima zi de război. Actrița este alături de familiile care au plecat din propria țară pentru a-și salva viața.

ADVERTISEMENT

„Nimic special. Doar Liov. Am venit să iau o cafea și am găsit-o pe Angelina Jolie. Întreaga lume sprijină Ucraina”, a scris jurnalista Maya Podgorodetskaya pe Facebook.

„Ea este aici. Nu este atât de greu de verificat. Este o persoană plină de compasiune. Ea este, de asemenea, un trimis special ONU, așa că are numeroase motive.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea nimeni nu are nevoie de un motiv pentru a sprijini victimele genocidului”, este un comentariu lăsat de o persoană în social media.

ADVERTISEMENT