Life

Angelina Jolie are un nou iubit? Cine este celebrul cântăreț mai tânăr cu 15 ani decât ea

Angelina Jolie (46 de ani) se afișează pentru prima oară în compania unui nou bărbat, după divorțul de fostul soț, actorul Brad Pitt.
29.09.2021 | 10:08
Angelina Jolie are un nou iubit Cine este celebrul cantaret mai tanar cu 15 ani decat ea
Angelina Jolie are un nou iubit? Cine este celebrul cântăreț mai tânăr cu 15 ani decât ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra actriță a fost surprinsă în compania unui artist mai tânăr cu 15 ani decât ea. Întâlnirea dintre vedeta în vârstă de 46 de ani și cântărețul The Weekend (31 de ani) nu este prima.

Presa tabloidă de peste Ocean este ferm convinsă că Angelina Jolie și artistul formează un cuplu, asta după ce ar fi apărut împreună în mai multe ocazii.

ADVERTISEMENT

După ce au fost surprinși în urmă cu ceva vreme unul lângă celălalt, iată că de această dată nu s-au mai sfiit atât de mult și au ieșit împreună dintr-un local din Los Angeles.

Angelina Jolie nu mai este singură? În compania căruia artist a fost surprinsă

Angelina Jolie și The Weekend ar fi luat o cină romantică împreună, în seara de 26 septembrie 2021, dacă este să ne luăm după ținuta purtată de frumoasa actriță.

ADVERTISEMENT

Pentru discuția privată care a durat mai bine de două ore vedeta a purtat o rochie neagră și peste un trench închis la culoare. Ținuta a fost accesorizată cu o o pereche de pantofi cu toc.

Cântărețul The Weekend a optat pentru o ținută în aceeași notă cu cea a actriței, el fiind renumit pentru piesele vestimentare all black.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au avut nicio teamă că ar putea fi fotografiați de paparazzi și au ieșit împreună din localul din Santa Monica. Niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație.

Angelina Jolie și The Weekend, întâlnire
Angelina Jolie și The Weekend, întâlnire. Sursa foto: people.com. Colaj: Fanatik

Angelina Jolie nu se mai ascunde. Cum a fost surprinsă

Cu toate acestea tot mai mulți oameni dau ca sigură relația amoroasă dintre Angelina Jolie și cântărețul cu care a mai fost surprinsă în luna iulie, la un concert din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Se pare că după trei mariaje eșuate, cu Brad Pitt, Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton, vedeta nu mai este singură, așa cum mărturisea în urmă cu ceva vreme.

Regizoarea de film de origine americană, una dintre cele mai apreciate de la Hollywood, și-a găsit liniștea pe plan sentimental.

Vedeta are 6 copii cu ultimul soț, 3 dintre ei fiind adoptați. Angelina Jolie este mândră de toți și îi crește foarte frumos, implicându-se complet în viețile lor.

ADVERTISEMENT
Tags: