Angelina Jolie, consolată de un mare actor în timpul divorţului de Brad Pitt. Despre cine este vorba

Se pare că Angelina Jolie a apelat la vechiul ei prieten Johnny Depp pentru a o consola în aceste momente grele, având în vedere că şi acesta a trecut printr-o experienţă similară de curând....
25.09.2016 | 20:34
Angelina Jolie consolata de un mare actor in timpul divortului de Brad Pitt Despre cine este vorba
ADVERTISEMENT

Se pare că Angelina Jolie a apelat la vechiul ei prieten Johnny Depp pentru a o consola în aceste momente grele, având în vedere că şi acesta a trecut printr-o experienţă similară de curând.

Surse din anturajul lor susţin că cele două staruri de la Hollywood au vorbit foarte des în ultima vreme despre acest subiect. Ba mai mult, Depp i-ar fi recomandat şi un avocat foarte bun specializat pe divorţuri. “Angelina l-a iubit pe Johhny foarte mult înainte să îl cunoască, iar când au jucat împreună în fimul “Turistul” prietenia lor s-a consolidat”, a spus un apropiat al familiei.

ADVERTISEMENT

Aceeşi sursă susţine că cei doi nu sunt romantic ataşaţi unul de celălalt, Angelina sprijinindu-l pe Johhny Depp în timpul divorţului prin care a trecut la începul acestui an.

Actriţa a cerut custodia totală a copiilor Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne. Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

ADVERTISEMENT

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Sursă: www.realitatea.net