Life

Angelina Jolie, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce lucruri ciudate făcea fosta lui Brad Pitt în copilărie

Angelina Jolie a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre viața amoroasă. Fosta soție a lui Brad Pitt a vorbit despre lucrurile bizare pe care le făcea în copilărie.
17.01.2022 | 08:32
Angelina Jolie dezvaluiri despre viata amoroasa Ce lucruri ciudate facea fosta lui Brad Pitt in copilarie
Angelina Jolie a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Angelina Jolie (46 de ani) a avut o viață amoroasă destul de bizară chiar din copilărie. Actrița a fost căsătorită de trei ori de-a lungul timpului și niciodată nu a ascuns anumite detalii din trecutul ei amoros.

La un moment dat, fosta lui Brad Pitt a declarat că a avut relații intime cu patru bărbați, dintre care trei i-au fost soți.

ADVERTISEMENT

Actrița de la Hollywood nu a ascuns niciodată faptul că și-a descoperit sexualitatea încă de când era foarte mică, la grădiniță.

Angelina Jolie, dezvăluiri despre viața amoroasă

În 2007, Angelina Jolie a făcut dezvăluiri din trecutul ei amoros. Vedeta a recunoscut că a început să aibă apropieri intime de băieți încă de când era la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Actrița spunea că era membra unui grup în care fetele își scoteau hainele și se săruta cu băieții în primii ani de viață. Din cauza acestui comportament, Angelina Jolie a avut parte și de consecințe.

“Eram membra unul grup denumit ‘Kissy Girls’ (n.r. ‘Fetele Pupăcioase’). Eram foarte sexuală în grădiniţă!

ADVERTISEMENT

Am inventat un joc, în care pupam băieţii. Apoi ne giugiuleam şi ne dădeam jos hainele. Am avut mult de suferit apoi din cauza comportamentului meu!”, a declarat Angelina Jolie în 2007, potrivit okmagazine.ro.

La ce vârstă și-a pierdut actrița virginitatea

Îndrăgita actriță a vorbit și despre momentul în care și-a pierdut virginitatea într-un mod cu totul bizar. Acest lucru s-a întâmplat la 14 ani, iar vedeta a recunoscut că ea și iubitul ei de atunci au folosit și cuțite.

ADVERTISEMENT

“Am început să am relaţii intime cu iubitul meu, doar că sexul şi toate sentimenetele şi senzaţiile trăite nu erau de-ajuns… (…) Nu mai eram o fetiţă.

Într-un moment în care mi-am dorit să mă simt mai apropiată de iubitul meu, am apucat un cuţit de lângă noi şi l-am tăiat. Iar el m-a tăiat pe mine apoi. A fost un schimb între noi.”, a mai povestit fosta soție a lui Brad Pitt.

Cu toate acestea, Angelina Jolie a întreținut relații intime pentru prima dată cu aprobarea mamei sale.

“Când aveam 14 ani, aveam varianta de-a cutreiera străzile cu iubitul meu sau de-a fi cu el în dormitorul meu, cu mama în apropierea noastră, în camera alăturată, pentru că eu deja aveam un iubit atunci.”, a povestit Angelina Jolie pentru revista Cosmopolitan, în 2003.

Angelina Jolie a fost căsătorită de trei ori. Primul soț a fost Jonny Lee Miller (1996 – 1999), iar al doilea Billy Bob Thornton (2000 – 2003). Cu Brad Pitt a fost căsătorită în perioada 2014 – 2019, însă cei doi au fost împreună încă din 2005.

De altfel, vedeta a fost acuzată că a cauzat divorțul lui Brad Pitt de Jennifer Aniston, în 2005, și că ar fi fost împreună cu actorul încă de când era căsătorit. Angelina Jolie a negat acest lucru, spunând că nu ar accepta să aibă o relație cu un bărbat însurat.

ADVERTISEMENT