Life

Angelina Jolie, îndrăgostită de Johnny Depp? Actrița de la Hollywood și-a deschis sufletul după divorț

29.09.2020 | 11:20
Angelina Jolie indragostita de Johnny Depp Actrita de la Hollywood sia deschis sufletul dupa divort
Angelina Jolie a fost îndrăgostită în tinerețe de Johnny Depp
ADVERTISEMENT

Angelina Jolie și-a deschis sufletul după divorțul de Brad Pitt. Actrița de 45 de ani s-a arătat deschisă în fața unei provocări romantice de acest tip.

Mai mult, presa din SUA a anunțat și ce planuri ar fi avut actrița din filmul “Maleficent”, dacă ar fi reușit să îl cucerească și pe acest bărbat celebru.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, și Johnny Depp a susținut în nenumărate rânduri că are un respect deosebit față de fosta parteneră de viață a lui Brad Pitt.

Ce a dezvăluit Angelina Jolie despre Johnny Depp. Fosta soție a lui Brad Pitt face mărturii uimitoare

Cele două nume grele de la Hollywood au apărut în trecut și într-un film împreună, fiind vorba despre producția “Turistul”. Filmul i-a avut ca parteneri pe aceștia în fața camerelor de filmat, în roluri de spioni.

ADVERTISEMENT

Din câte se pare însă Angelina Jolie și Johnny Depp sunt cunoștințe vechi. Actorul de 57 de ani a avut anumite probleme și a ajuns în fața instanței din pricina divorțului său de Amber Heard.

Nici Angelina nu s-a lăsat mai prejos în obținerea custodiei permanente a celor șase copii, în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

A existat însă o perioadă în care celebra brunetă nici nu dorea să audă de un posibil viitor soț ca Brad Pitt. Asta deoarece Angelina Jolie ar fi fost îndrăgostită în tinerețe de nimeni altul decât “băiatul rău” de la Hollywood, Johnny Depp.

Angelina Jolie, îndrăgostită de Johnny Depp Actrița de la Hollywood și-a deschis sufletul după divorț
Angelina Jolie le-a dezvăluit apropiaților că făcuse o pasiune pentru Johnny Depp

Acesta i-a atras atenția actriței în anii ’90, când ambii erau în plină afirmare la nivel de carieră. Surse din apropierea starletei au dezvăluit abia acum mai multe detalii despre sentimentele Angelinei Jolie pentru Johnny Depp.

ADVERTISEMENT

“Angelina se îmbrăca și ea la acea vreme total diferit, avea o apariție mai spre punk, întunecată, se identifica cu eroi precum Edward Mâinidefoarfece (n.r.: personajul lui Johnny Depp) când acel film a fost lansat, în luna decembrie din 1990. Angie era total copleșită de rolul în care l-a văzut Johnny Depp și de modul în care juca”, au susținut apropiați ai vedetei de Hollywood.

ADVERTISEMENT
Tags: