Life

Angelina Jolie și Brad Pitt, în scandal la 6 ani de la divorț. Care este motivul disputei dintre actori

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt protagoniștii unui nou conflict după separarea din 2016. De ce se ceartă actorii în prezent.
08.09.2022 | 17:45
Angelina Jolie si Brad Pitt in scandal la 6 ani de la divort Care este motivul disputei dintre actori
Angelina Jolie și Brad Pitt, un nou conflict după separarea din 2016. De ce se ceartă actorii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedetele de la Hollywood sunt în scandal la 6 ani de la divorț. Care este motivul disputei dintre cele două staruri americane care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale producției Mr. And Mrs. Smith (2005).

Angelina Jolie și Brad Pitt, un nou conflict după separarea din 2016. De ce se ceartă actorii

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2014, doar că doi ani mai târziu aveau să ia decizia de a merge pe drumuri separate. Vedeta din Maleficent a fost cea care a cerut divorțul, de atunci cei doi soți fiind mereu în scandal.

ADVERTISEMENT

Actorii nu au făcut pace după separare și acum sunt protagoniștii unui nou conflict. Frumoasa brunetă a fost dată în judecată de fostul partener de viață din cauza unei proprietăți rurale și a unei podgorii din sudul Franței.

Chateau Miraval este o vilă impunătoare achiziționată de cei doi în anul 2008, partea pe care o deține Angelina Jolie fiind pusă la vânzare. Brad Pitt și-a acuzat fosta soție de înstrăinare „ilegală” a pachetului său de acțiuni.

ADVERTISEMENT

Procesul a fost deschis în luna februarie pentru că cei doi actori ar fi convenit să nu vândă fără acordul celuilalt, dar se pare că partea deținută de brunetă a ajuns la un oligarh rus, pe numele său, Iuri Shefler, un producător de băuturi alcoolice.

Acesta este motivul pentru care bruneta a înaintat un contraproces în care susține că actorul, împreună cu „aliații lui” au întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate”.

ADVERTISEMENT

Angelina Jolie, despăgubiri de ordinul milioanelor de euro

Mai mult decât atât, Angelina Jolie crede că acest lucru a fost dus la bun sfârșit cu scopul de a o „răni” și a scădea afacerile fostei sale companii, Nouvel LLC, prin devalorizarea investițiilor, după cum arată informațiile furnizate de CNN.

În prezent, actrița cere despăgubiri care se ridică la suma de 250 de milioane de dolari, subliniind că fostul soț, Brad Pitt, vrea să preia controlul absolut al proprietății Chateau Miraval.

ADVERTISEMENT

Podgoria din satul Correns din sud-estul Franței a fost cumpărată de fostul cuplu cu o sumă aproximativă de 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT